Grup d'investigació

Els investigadors de l'Institut d'Investigació Sanitària Incliva, de l'Hospital Clínic de València, han ressaltat la importància de la investigació traslacional, en el Dia Internacional del Càncer de Mama, per a millorar la supervivència de les pacients que pateixen aquesta malaltia. Més de cent afectades per aquest càncer participen a l'any en programes de l'institut per a desenvolupar noves teràpies i millorar en la supervivència.

Escola Industrial de Barcelona.
  • El centro de salud planea ampliar así sus instalaciones actuales.
  • Entidades de peso en la ciudad se han unido en una plataforma que cuestiona la idoneidad de la ubicación.
  • El Colegio de Arquitectos de Cataluña defiende que el hospital se podría ampliar en un solar en la calle Provença.
  • Desde el Govern afirman que "hay buena sintonía" entre administraciones respecto a la opción de la Escuela Industrial.
Investigadors de l'Incliva

L'Institut d'Investigació Sanitària Incliva, de l'Hospital Clínic de València, participarà en un estudi multicèntric, liderat per l'Institut d'Investigació Sanitària Biocruces de Bilbao, per a crear un banc nacional de limfòcits de pacients donants que han superat la Covid-19, per a estudiar la immunitat adquirida i l'ús d'aquests limfòcits, en concret els anomenats 'natural killer' (NK), com a tractament per a pacients infectats amb coronavirus amb pronòstic moderat-greu.

Página 1 de 6