Josep Nadal en Els Corts en imatge d'arxiu

El diputat de Compromís en Les Corts Valencianes Josep Nadal ha presentat una proposta per a ser debatuda en la Comissió de Drets Humans del parlament valencià "en defensa de la llibertat d'expressió en l'Estat espanyol, i solidaritzant-nos amb totes les persones perseguides injustament per fer ús de la seua llibertat". La iniciativa fa referència, especialment, als qui han exercit eixe dret "en l'àmbit de la creació artística", com Josep Valtònic i Pablo Hasél.

Las obras de renovación del césped del Estadio de fútbol de Las Gaunas han comenzado a gran ritmo para que se pueda estrenar el 2 de enero

Este domingo por la tarde han comenzado las obras de renovación del césped del Estadio de Fútbol Municipal de Las Gaunas, justo después de disputarse el partido UD Logroñés-Espanyol. Se trata de una actuación muy esperada ya que el campo mantenía la misma hierba desde 2007, con su consiguiente deterioro. La previsión municipal es que el nuevo césped se pueda estrenar el 2 de enero.

El president del Govern, Pedro Sánchez, i l'alcalde de València, Joan Ribó, durant la trobada que han mantingut aquest dijous.

L'alcalde de València, Joan Ribó, ha demanat aquest dijous al president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, que els ajuntaments, especialment els de ciutats amb més pes poblacional com la capital valenciana, participen juntament amb els governs autonòmics i el central, "en la gestió, participació i recepció dels fons europeus" habilitats per a afrontar les conseqüències de la pandèmia de la Covid-19.

Página 1 de 10