El festival SanSan, que se celebrarà del 9 a l'11 d'abril en la localitat de Benicàssim (Castelló), ha anunciat la banda Bombay Bicycle Club com a cap de cartell internacional. Serà "l'únic escenari espanyol" pel qual passaran els britànics l'any 2020 per a presentar el seu nou disc, 'Everything Else Has Gone Wrong'.
Metro Bilbao
Metro Bilbao batió el pasado viernes 29 de noviembre, Black Friday, el récord del año con 346.011 cancelaciones en un día. Con esta marca se supera la cifra más alta alcanzada hasta el momento que se produjo el pasado 8 de marzo con 339.280 viajes, coincidiendo con la convocatoria de la manifestación contra la violencia de género y el partido de fútbol del Athletic-Espanyol.
Imagn d'arxiu d'una detenció
Agents de la Policia Nacional han detingut en la ciutat d'Alacant un fugitiu d'origen espanyol que era buscat per l'Autoritats franceses després de ser condemnat a tres anys per un delicte de blanqueig de capitals. El detingut va ser sorprès el 2014 en la frontera quan transportava en el seu vehicle més de 130.000 euros que no va poder justificar, segons ha informat la Comissaria provincial.

Página 1 de 10