Les obres pendents d'executar en la primera fase del Parc Central de València, la corresponent a la zona Russafa-Malilla, han començat ja, segons ha informat en un comunicat la societat València Parc Central Alta Velocitat 2003 i la vicealcaldessa de la ciutat i regidora de Desenvolupament Urbà, Sandra Gómez, en la roda de premsa posterior a la Junta de Govern Local de l'Ajuntament.

El vicepresident segon, Rubén Martínez Dalmau, assegut en el seu escó dels Corts

El ple del Consell ha aprovat aquest divendres un decret llei que amplia els supòsits en els quals les administracions poden adquirir immobles per a destinar a vivenda pública mitjançant el dret de tanteig i retracte. Podrà així adquirir vivendes procedents d'execucions per impagament de la hipoteca o aquelles que es transmeten en grans operacions immobiliàries, augmentant el parc públic per a poder donar resposta a les situacions d'emergència habitacional.

El secretari autonòmic de Turisme a la Comunitat Valenciana, Francesc Colomer (imatge d'arxiu)

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha confessat aquest divendres que li han "dolgut en gran manera" algunes de les declaracions que s'han fet sobre el sector turístic durant l'estat d'alarma establit per a frenar la Covid-19 i ha volgut marcar prioritats: "La meua primera lleialtat és amb el sector turístic, la segona amb el Govern". No obstant açò, creu que "no hi ha discrepàncies" sinó que "va poder haver-hi matisos".

La diputada d'Unides Podem Pilar Lima

Pilar Lima ha presentat aquest divendres la seua candidatura 'Un Podem Amb Tu' en la qual defèn un model de "partit-moviment en connexió amb els moviments socials, els cercles, i associacions veïnals" davant del "Podem institucionalitzat" que, en la seua opinió, representa la candidatura 'Governar unides' de la diputada i síndica en les Corts Valencianes, Naiarà Davó.

Seu Consum a Silla

Consum ha obtingut el certificat 'Residu Zero' d'Aenor en les seues sis plataformes logístiques (Quart de Poblet, Riba-roja i Silla a València; Zona Franca i El Prat a Barcelona i Las Torres de Cotillas a Múrcia), a més de la seua seu social, la qual cosa suposa que disposa d'un sistema de traçabilitat de tots els residus des que es produeixen fins a la gestió final.

Comisión sobre la reconstrucción de València
  • La tercera sessió de la comissió per a la reconstrucció de la ciutat es va centrar en el vessant social.
  • Ribó va subratllar que l'Ajuntament ha d’”ajudar” a “milers de persones que han perdut l'ocupació”.
  • Experts en drets socials advoquen per polítiques que es mantinguen malgrat els canvis de govern.

Página 1 de 10