Rodríguez decalra en la el caso Alquería

L'expresident de la Diputació de València amb el PSPV i actual alcalde d'Ontinyent per la Vall ens Uneix, Jorge Rodríguez, ha negat aquest dilluns que es creara una estructura ad hoc per a col·locar a dit a persones afins en l'extinta Divalterra: "Jo no vaig recomanar a ningú i no hi havia cap objectiu de col·locar a ningú per a posar-li un sou públic". De fet, ha assenyalat que si hi haguera hagut "un afany" de col·locar a dit a gent, no hauria deixat sense cobrir 10 places d'assessor que la llei li permetia.

El jutge que investiga Oltra cita com a investigats el seu excap de gabinet i a l'exsubsecretari d'Igualtat

El titular del Jutjat d'Instrucció número 15 de València ha acordat citar com a investigats Miquel Real, excap de gabinet de l'exportaveu, ex-vicepresidenta i exconsellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives de la Generalitat, Mónica Oltra, i a l'exsubsecretario fins a abril de 2019 d'eixe departament, Francesc Gamero, en el marc de les diligències que se segueixen pel presumpte encobriment dels abusos sexuals comesos per l'ex-parella d'Oltra sobre una menor tutelada i l'existència d'una investigació paral·lela en eixa Conselleria sobre els fets, segons ha informat el TSJCV en un comunicat.

AMP.- Alqueria.- L'Audiència rebutja que els acusats declaren al final del juí

La secció primera de l'Audiència Provincial de València ha denegat aquest dilluns que els acusats del cas Alqueria, entre els quals es troba l'expresident de la Diputació de València amb el PSPV i actual alcalde d'Ontinyent per la Vall ens Uneix, Jorge Rodríguez, declaren al final del juí com havien sol·licitat els seus advocats i al que s'havia oposat el fiscal Anticorrupció. D'aquesta manera, Rodríguez ha sigut el primer a declarar i la resta de processaments compareixerà en l'ordre d'acusació formulada pel Ministeri Fiscal.

El Botànic II afronta el seu últim Debat de Política General abans d'eleccions

El Govern valencià que comparteixen PSPV, Compromís i Unides Podem des de 2019 s'enfronta aquesta setmana al seu últim Debat de Política General en Les Corts, abans de les eleccions autonòmiques de 2023, una cita que serveix per a examinar la gestió del Botànic II i per a fixar els objectius en els mesos que queden de legislatura.

Av.- Alqueria.- L'Audiència denega que els acusats declaren al final del juí

La secció primera de l'Audiència Provincial de València ha denegat aquest dilluns que els acusats del cas Alqueria, entre els quals es troba l'expresident de la Diputació de València amb el PSPV i actual alcalde d'Ontinyent per la Vall ens Uneix, Jorge Rodríguez, declaren al final del juí com havien sol·licitat els seus advocats i al que s'havia oposat el fiscal Anticorrupció.

Página 1 de 10