Archivo - Arxiu - Imatge de la Plaça de l'Ajuntament de València.

El Govern del Rialto, l'executiu local de la ciutat de València que formen Compromís i PSPV, es troba en procés de "diàleg" per a consensuar les característiques del monòlit dedicat al 15-M que ha proposat l'alcalde, Joan Ribó (Compromís). Després de l'anunci del primer edil, la vicealcaldesa i portaveu socialista, Sandra Gómez, va defendre que aquest element tinga "amplitud de mires" i siga "més generós" amb la finalitat d'anar més enllà de la commemoració del desé aniversari del 15-M.

Archivo - Arxiu - TRAM d'Alacant

La Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat destina més de 130 milions d'euros, procedents de fons europeus de finançament React-EU (Next Generation EU) i de Fons Feder, per a projectes relacionats amb la mobilitat: 69,2 milions d'euros dedicada a diferents projectes en la Línia 9, Benidorm-Denia, de la xarxa Tram d'Alacant; 46,1 milions per a actuacions en la L10 de Metrovalencia, i 15 milions d'euros per a ajudes al sector del transport discrecional de persones viatgeres.

Carlos Mazón en la roda de premsa on ha anunciat la seua candidatura a presidir el PPCV
  • Assegura "tindre la força necessària per a liderar un projecte per a tots" i confia comptar amb "un projecte per a guanyar".
  • El també president de la Diputació d'Alacant ha oferit una roda de premsa aquest divendres en la seu del PPCV a València.

Página 1 de 10