Teresa Berganza

El Palau de la Música de València dedicarà a la mezzosoprano Teresa Berganza el concert d'abonament de Primavera, del pròxim 23 de juny, en el qual l'Orquestra de València, dirigida per Pablo Heras-Casado, interpretarà un programa amb una part lírica protagonitzada per Nancy Fabiola Herrera, amb obres de Matilde Salvador i unes altres, així com la Simfonia nº6 de Piotr Ilich Chaikovski.

Cimera Internacional sobre la Professió Docent a València

La XII International Summit on the Teaching Profession 2022 (ISTP), reunió internacional que organitza l'OCDE i que ha portat a València a ministres de 16 països, ha posat sobre la taula la necessitat que el futur de l'educació passe per una digitalització que combine la tecnologia amb la necessària figura humana del docent i que contemple, a més, consideracions ètiques. La pandèmia ha suposat un aprenentatge en aquest sentit i "Espanya, potser per pura necessitat, ha sigut un líder".

La delegada del Govern a la Comunitat Valenciana, Gloria Calero, rep aquest divendres en el Palau del Temple a les famílies de Peset Aleixandre, Vicente Miguel Carceller i el dibuixant Carlos Gómez Carreras

La Delegació del Govern a la Comunitat Valenciana ha rebut la documentació necessària per a iniciar els tràmits per a la Declaració de Reparació i Reconeixement Personal per a tres víctimes "emblemàtiques" de la repressió franquista durant la postguerra: el rector Peset Aleixandre, l'editor Vicente Miguel Carceller i el dibuixant Carlos Gómez Carreras, conegut com 'Bluff'.

Archivo - Arxiu - Ximo Puig i Mónica Oltra en una imatge d'arxiu

La vicepresidenta portaveu de la Generalitat, Mónica Oltra, ha assegurat que encara no sap els canvis de consellers que té previstos anunciar el president, Ximo Puig, durant aquest dissabte o diumenge, després d'una setmana d'especulacions. En qualsevol cas, els ha emmarcat en "una situació de normalitat i estabilitat" per a afrontar l'últim any de legislatura i ha negat que suposen una fi de cicle del govern del Botànic.

Celebracions del Dia del Comerç Just

Les ciutats de València, Alacant, Castelló de la Plana, Port de Sagunt, Elda i Oriola celebren des d'aquest cap de setmana i fins al 5 de juny esdeveniments festius per a commemorar el Dia Mundial del Comerç Just, que se celebra aquest dissabte en més de 50 països per a sensibilitzar a la població sobre la necessitat de fer un consum més responsable i donar a conéixer el comerç just. Enguany, les celebracions posen l'accent en l'impacte positiu d'aquest tipus de comerç en la vida de milions de dones a tot el món.

Página 1 de 10