Rubén Trenzano en la Ciutat de la Justícia de València

La Fiscalia Anticorrupció ha demanat a la Brigada de la Policia Judicial que faça un estudi i anàlisi de les despeses incloses per l'empresari Francis Puig, germà del president de la Generalitat, i els seus socis, els Adell Bover, en les subvencions atorgades pel Govern valencià i català per a "determinar la realitat dels mateixos". A més, amplia la investigació a ajudes del Govern d'Aragó.

Fira de l'Automòbil Selecció Ocasió

El caràcter retroactiu de les ajudes del 'Pla Renove', -que recolza les compres realitzades a partir del 15 de juny d'usats matriculats pels concessionaris des de l'1 de gener de 2020- ha impulsat un 41,4% les vendes de seminous d'entre cinc i sis mesos d'antiguitat a la Comunitat Valenciana al juny, fins a les 123 unitats, segons dades de l'Associació Nacional de Venedors de Vehicles a Motor, Reparació i Recanvis (GANVAM), publicades amb motiu de la Fira del Vehicle d'Ocasió que s'inaugura aquest divendres en Fira València.

Columna de fum per l'incendi d'una nau industrial a Aldaia (València)

Bombers del Consorci Provincial de València estan treballant en l'incendi declarat en una nau industrial de la localitat d'Aldaia, segons informen aquest cos i el 112 Comunitat Valenciana.

Elisa Valía presenta l'estudi de l'Ajuntament de València sobre les aigües residuals
  • L'Ajuntament pren mostres periòdiques per a anticipar-se als brots i poder actuar per zones o Barris.
  • L’objectiu és evitar un confinament massiu que paralitze de nou tota l'activitat econòmica.
  • L'avanç de la desescalada dissemina més restes del coronavirus, però amb menor concentració.
  • L'estudi municipal servirà de detector de possibles brots, ja que anticipa la presència del patogen.

Página 2 de 10