Comunitat Valenciana

Xavi Castillo torna a l'octubre al Teatre Micalet amb el seu monòleg 'Yonquis del dinero'

L'actor Xavi Castillo torna al Teatre Micalet del 29 d'octubre al 9 de novembre amb la gira de 'Yonquis del dinero', un monòleg que posa un toc d'humor als anys de corrupció política i econòmica que han creat la "memòria històrica" dels últims 25 anys a la Comunitat Valenciana.
Xavi Castillo en Yonquis del Dinero
Xavi Castillo en Yonquis del Dinero
TEATRE MICALET
Xavi Castillo en Yonquis del Dinero

Aquest joc teatral, que ja es va posar en escena en el Micalet en el mes de febrer, es basa en el llibre del periodista i escriptor Sergi Castillo Prats 'Yonquis del dinero: las diez grandes historias de la corrupción valenciana'.

Personatges com Eduardo Zaplana, Rita Barberà, Alfonso Rus o Carlos Fabra seran els protagonistes de l'espectacle que Xavi Castillo defineix com "la bíblia de la corrupció". La història política i econòmica valenciana dels últims anys serà reflectida durant 90 minuts de durada en aquesta producció pròpia de l'alcoià, avança la sala valenciana.

A més, la companyia de l'artista, Pot de Plom, celebra amb aquest gira que continua recorrent els pobles valencians els 30 anys de trajectòria "fent el moniato".

Les entrades es poden aconseguir en la web oficial del Teatre Micalet o en la taquilla una hora abans del començament de l'espectacle.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento