José Luis Olivas

L'expresident de la Generalitat i ex-vicepresident de Bankia José Luis Olivas, l'exdiputada del PP Elvira Suanzes i altres empresaris compareixeran aquest dimarts davant la jutgessa per la presumpta trama d'Erial, en la qual està investigat l'expresident de la Generalitat i exministre de Treball amb el PP Eduarzo Zaplana per suposada prevaricació, malversació i blanqueig.

El socialista Rafael Rubio, en l'actualitat coordinador general de l'Àrea de Desenvolupament Urbà i Vivenda en l'Ajuntament de València, serà el nou subdelegat del Govern central a València, segons han confirmat a Europa Press fonts de la Delegació del Govern a la Comunitat Valenciana. Rubio substitueix en aquest càrrec José Roberto González Cachorro després de la seua dimissió la passada setmana.

Escola Valenciana i Acció Cultural del País Valencià (ACPV) han manifestat aquest divendres el seu suport a l'Oficina de Drets Lingüístics de la Generalitat davant l'"ofensiva judicial" del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) que declara nuls diversos articles del decret de creació i funcionament de la mateixa. Existeix, al seu juí, "una persecució a qualsevol norma que protegisca el valencià com a llengua oficial".

Página 5 de 10