Estación de FGV
El síndic de Comptes, en su Informe de Fiscalización de 2018 a Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV), considera que el grado de control existente en la gestión de los controles básicos de ciberseguridad en la empresa muestra "debilidades significativas" por lo que ve "necesario" que los órganos de dirección tomen conciencia de la necesidad de conseguir los niveles exigidos por la normativa para la protección de los sistemas de información "ante la multiplicidad de amenazas existentes".
Juí pel cas Palau en la Ciutat de la Jutsicia de València
L'ex-secretari autonòmic de Relacions amb la Unió Europea (UE) Rafael Ripoll ha afirmat que l'ex-vicepresident de la Generalitat Valenciana Vicente Rambla li va demanar que estudiara la forma en la qual podien donar suport institucional a l'esdeveniment del Palau de les Arts Viva Europa. "Estàvem en un moment de promoció i véiem que açò se sumava al prestigi de la ciutat de València", ha dit.
Juicio por el caso Palau en la Ciudad de la Jutsicia de Valencia
El ex secretario autonómico de Relaciones con la Unión Europea (UE) Rafael Ripoll ha afirmado que el exvicepresidente de la Generalitat Valenciana Vicente Rambla le pidió que estudiara la forma en la que podían dar apoyo institucional al evento del Palau de Les Arts Viva Europa. "Estábamos en un momento de promoción y veíamos que esto se sumaba al prestigio de la ciudad de València", ha dicho.
Ximo Puig, president de la Generalitat Valenciana
El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha apuntat aquest dilluns que el Corredor Mediterrani avança "més lent" del que els agradaria, i ha destacat que al gener la connexió de Castelló amb Barcelona va a guanyar mitja hora, la qual cosa considera un "avanç substantiu", encara que ha afegit que encara s'està "molt lluny del que és l'operativitat necessària".
Ximo Puig, president de la Generalitat Valenciana
El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha assegurat aquest dilluns que per a la Comunitat Valenciana qualsevol decisió que es prenga en la Cimera del Clima serà "positiva" sempre que siga per a avançar en els compromisos per a aconseguir parar el canvi climàtic que -ha dit- "afectarà més directament el territori valencià, en general, tots els territoris de l'àrea mediterrània".
Usuarios de Metrovalencia, imagen de archivo
La avería de un tren en la estación de Colón de Metrovalencia ha provocado este domingo retrasos generalizados y supresiones de trenes en las líneas 3, 5, 7 y 9 de la red desde las 12 horas, según han informado a Europa Press fuentes de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV). La situación se ha solventado y el servicio ha empezado a recuperar la normalidad en torno a las 14.00 horas.
El diputat de Vox David García retira l'esvàstica penjada en la tribuna de les Costs després de demanar-ho el president del Parlament, Enric Morera
El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha afirmat que ahir quasi li dóna "un síncope" en veure que Vox es va atrevir a portar una fotografia amb una esvàstica a Les Corts, la qual cosa li pareix "terrible". "El respecte a la història i a les persones que han mort per la llibertat hauria de fer-los baixar el cap", ha dit als diputats d'eixa formació.
El diputado de Vox David García retira la esvástica colgada en la tribuna de las Costs tras pedirlo el presidente del Parlamento, Enric Morera
El presidente de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha afirmado que este miércoles casi le da "un síncope" al ver que Vox se atrevió a llevar una fotografía con una esvástica a Les Corts, lo que le parece "terrible". "El respeto a la historia y a las personas que han muerto por la libertad debería hacerles bajar la cabeza", ha espetado a los diputados de esa formación.
Ximo Puig en Els Corts (arxiu)
El president de la Generalitat Valenciana i líder del PSPV-PSOE, Ximo Puig, ha descartat les "pretensions catastròfiques" dels qui pensen que no tirarà avant l'acord entre Pedro Sánchez i Pablo Iglesias per a un govern de coalició PSOE-Podem a Espanya. Ha confiat que serà un govern "còmplice" amb la Comunitat i "capaç d'allunyar l'odi, el rancor i el fanatisme que ha entrat amb força en el Congrés".
Ximo Puig en Les Corts (archivo)
El 'president' de la Generalitat Valenciana y líder del PSPV-PSOE, Ximo Puig, ha descartado este jueves las "pretensiones catastróficas" de quienes piensan que no saldrá adelante el acuerdo entre Pedro Sánchez y Pablo Iglesias para un gobierno de coalición PSOE-Podemos en España. Ha confiado en que será un gobierno "cómplice" con la Comunitat y "capaz de alejar el odio, el rencor y el fanatismo que ha entrado con fuerza en el Congreso".

Página 1 de 10