L'alcalde de València, Joan Ribó;  la vicealcaldesa, Sandra Gómez; el president la Diputació, Toni Gaspar, i el nebot de Luis García Berlanga descobrixen la placa homenatge al cineasta coincidint amb el Dia del Cine

L'Ajuntament de València ha recordat aquest dimecres la figura del cineasta Luis García Berlanga, nascut en aquesta ciutat en 1921, amb el descobriment d'una placa en la façana de l'immoble en el qual va passar la seua infància i la seua joventut abans de desplaçar-se a Madrid per a concloure la seua formació. L'edifici es troba situat en el número 1 del carrer Barcelonina de la capital valenciana, en ple centre i al costat de la plaça de l'Ajuntament.

La presidenta Consell Valencià de la Joventut (CVJ), Cristina Martínez, ha aplaudido el adelanto de la vacunación del tramo de edad entre 20 y 29 años anunciada este sábado por el 'president' Ximo Puig y ha considerado una "prioridad" la inmunización de este colectivo, a pesar del "mensaje de criminalización" de la población joven. Así, ha expresado su deseo de que la vacunación llegue "cuanto antes" a este segmento debido al aumento de casos de Covid-19. "Queremos vacunarnos", ha reclamado.

La presidenta del CVJ, Cristina Martínez

El Consell Valencià de la Joventut (CVJ) ha denunciat aquest dijous la "criminalització" que està patint el col·lectiu jove en els últims dies a causa de l'augment de la incidència acumulada de coronavirus i atés que, tant en l'àmbit nacional com a autonòmic, la franja d'edat d'entre 12 i 29 anys concentra la majoria dels nous casos de covid-19. L'entitat demana accelerar la vacunació en el col·lectiu, com han fet algunes comunitats autònomes.

El CVJ denuncia la "criminalización" que está sufriendo el colectivo joven y pide acelerar su vacunación

El Consell Valencià de la Joventut (CVJ) ha denunciado este jueves la "criminalización" que está sufriendo el colectivo joven en los últimos días a causa del aumento de la incidencia acumulada de coronavirus y dado que, tanto en el ámbito nacional como autonómico, la franja de edad de entre 12 y 29 años concentra la mayoría de los nuevos casos de covid-19. La entidad pide acelerar la vacunación en el colectivo, como han hecho algunas comunidades autónomas.

Página 1 de 10