Comunitat Valenciana

La primera mostra de Bruno Munari, amb tallers infantils gratis, podrà visitar-se fins al 25 de setembre

La primera exposició dedicada íntegrament a l'artista Bruno Munari, que comptarà amb més de 150 obres, podrà visitar-se en el MACA d'Alacant fins al pròxim dia 25 de setembre. Aquesta mostra contempla tallers gratuïts per a xiquets a partir de 6 anys i se celebraran tots els dissabtes de setembre a partir de les 11.00 hores, segons ha informat la Generalitat en un comunicat.

Archivo - Arxiu- La consellera d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, Mireia Mollà, en una imatge d'arxiu.

La consellera d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, Mireia Mollà, ha qualificat aquest dimarts de "molt important" la proposta de la vicepresidenta del Govern, Yolanda Díaz, d'establir un "topall" de preu a aliments bàsics per als consumidors perquè, "si va a bon port, significa que es pot posar un preu mínim als agricultors per a pagar-los el que correspon".

Tram modifica el dissabte el servici entre Altea i Calp per proves en els viaductes de l'Algar i Mascarat

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha anunciat que oferirà servici d'autobús entre les estacions d'Altea i Calp el dissabte 3 de setembre entre les 8 i les 14.15 hores, amb motiu dels treballs de monitoratge previstos en els viaductes de l'Algar i Mascarat. Les proves tècniques previstes obliguen a tancar temporalment eixe dia la circulació ferroviària entre Garganes i Calp de la Línia 9 del Tram, segons adverteix la Generalitat en un comunicat.

Página 4 de 5