Comunitat Valenciana

A presó un home arrestat per abusar en públic del seu fill cec de 9 anys

La Policia Nacional ha detingut un home de 50 anys a Alacant per presumptament realitzar tocaments en una terrassa d'un bar al seu fill invident de 9 anys.
Archivo - Vehicle policial (arxiu)
Archivo - Vehicle policial (arxiu)
POLICÍA NACIONAL
Archivo - Vehicle policial (arxiu)

L'arrestat està acusat d'un suposat delicte d'abús sexual i ha entrat a la presó sense fiança, segons han confirmat fonts policials a Europa Press.

El pare havia arribat a la capital fa uns dies amb motiu d'una operació de la vista al seu fill, menor d'edat, quan durant un matí tots dos es trobaven en la terrassa d'un establiment i l'adult va començar a realitzar-li tocaments en públic, tal com han precisat les mateixes fonts.

Van ser dos empleades de l'establiment les que van advertir la Policia del que estava ocorrent, atés que l'home estava tocant al menor i donant-li besades a la terrassa, segons ha avançat el diari 'Información'.

D'aquesta manera, dos agents de la Policia Nacional es van personar en el lloc dels fets i van arrestar l'home, d'origen algerià, que va presentar una actitud violenta i, després de negar la versió de les empleades, va al·legar que estava abraçant al menor i que aquest comportament era "normal" en el seu país, afig el periòdic.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento