Puig situa el projecte del Parc Tecnològic Els Rodes com un referent dinamitzador de la nova economia digital

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha apostat per vincular tots els sectors productius de l'economia que generen ocupació de qualitat per a aconseguir la recuperació econòmica i, aquest sentit, ha posat com a exemple el projecte del Parc Tecnològic Les Rodes, al que ha situat com a "referent dinamitzador" de la nova economia digital i del coneixement d'Alcoi i de tota la Comunitat Valenciana.

Aiju i l'Euipo creen una ferramenta educativa per a ensenyar a xiquets els perills dels joguets falsificats

L'Institut Tecnològic del producte infantil i d'oci (Aiju), amb el suport de l'Oficina de Propietat Intel·lectual de la Unió Europea (Euipo), ha creat la ferramenta educativa gratuïta 'SAFEorFAKE' per a l'arrancada del curs escolar que té com a objectiu ensenyar als xiquets la importància de la propietat intel·lectual en la societat i el risc que els joguets falsificats suposen per a la salut, el medi ambient i l'economia.

La primera mostra de Bruno Munari, amb tallers infantils gratis, podrà visitar-se fins al 25 de setembre

La primera exposició dedicada íntegrament a l'artista Bruno Munari, que comptarà amb més de 150 obres, podrà visitar-se en el MACA d'Alacant fins al pròxim dia 25 de setembre. Aquesta mostra contempla tallers gratuïts per a xiquets a partir de 6 anys i se celebraran tots els dissabtes de setembre a partir de les 11.00 hores, segons ha informat la Generalitat en un comunicat.

Archivo - Arxiu- La consellera d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, Mireia Mollà, en una imatge d'arxiu.

La consellera d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, Mireia Mollà, ha qualificat aquest dimarts de "molt important" la proposta de la vicepresidenta del Govern, Yolanda Díaz, d'establir un "topall" de preu a aliments bàsics per als consumidors perquè, "si va a bon port, significa que es pot posar un preu mínim als agricultors per a pagar-los el que correspon".

Página 3 de 10