Comunitat Valenciana

L'Ajuntament d'Alacant destina enguany 684.940 euros a obres de millores en col·legis públics

La Regidoria d'Infraestructures i d'Educació de l'Ajuntament d'Alacant ha destinat enguany 684.940 euros a obres de condicionament, renovació, manteniment i millores en els col·legis públics de la ciutat amb vista a l'inici del curs escolar. Així mateix, ha finalitzat el repàs dels passos per als vianants de 85 centres educatius.
L'Ajuntament destina enguany 684.940 euros a obres de millores col·legis públics
L'Ajuntament destina enguany 684.940 euros a obres de millores col·legis públics
AYUNTAMIENTO DE ALICANTE
L'Ajuntament destina enguany 684.940 euros a obres de millores col·legis públics

En total, s'han dut a terme cinc intervencions. Una d'elles ha sigut en el col·legi Pedro Duque per a reformar la xarxa de distribució que dona servici a la instal·lació de calefacció, que va ser adjudicada a principis d'agost a la mercantil Subministraments Industrials del Baix amb un pressupost de 47.156 euros, segons ha informat el consistori en un comunicat.

Així mateix, s'executaran noves millores en els centres educatius com la reposició de les instal·lacions de la calefacció per 96.795 euros que se suplementa amb més de 291.875 d'inversió destinada a la reparació i conservació dels col·legis també amb nou finançament.

Davant l'inici del curs, tant la Regidoria d'Infraestructures com la d'Educació "han posat en valor la important inversió i l'esforç pressupostari que està realitzant l'Ajuntament".

El consistori ha destacat també entre les inversions previstes el condicionament del pati exterior, els jocs infantils, l'asfaltat i el tractaments de pistes esportives del CEIP Santísima Faz, una actuació emmarcada amb romanents amb un pressupost de 215.842 euros i un termini d'execució de tres mesos.

L'Ajuntament ha invertit al seu torn 33.269 euros a reforçar la seguretat i millorar la mobilitat per als vianants a l'entorn de col·legis, instituts, partides rurals i escoles infantils finalitzant el repintar dels passos per als vianants en 85 centres. Ha apuntat que "aquesta és una mesura bàsica i necessària que millora la mobilitat".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento