Comunitat Valenciana

Un concert de Zoo obri la IV edició de Sonora a Oriola (Alacant)

Sonora, el Circuit de la Música Valenciana, organitzat per l'Institut Valencià de Cultura (IVC), iniciarà la quarta edició amb un concert inaugural del grup Zoo, que tindrà lloc el divendres 30 de setembre a les 22.00 hores al Teatre Circ d'Oriola, a Alacant.
Sonora incia la seua IV edició amb un concert del grup Zoo el divendres 30 a Oriola (Alacant)
Sonora incia la seua IV edició amb un concert del grup Zoo el divendres 30 a Oriola (Alacant)
GENERALITAT VALENCIANA
Sonora incia la seua IV edició amb un concert del grup Zoo el divendres 30 a Oriola (Alacant)

Així ho ha afirmat aquest dimarts la consellera d'Educació, Raquel Tamarit, qui ha explicat que "actualment Zoo és un dels grups de música més destacats del nostre panorama musical". En la gira d'enguany el grup ha fet i farà parades per tot l'Estat espanyol, amb grans concerts en les principals ciutats com Madrid o Barcelona, segons ha informat la Generalitat en un comunicat.

"També han realitzat diverses parades per totes les nostres comarques i des de Cultura de la Generalitat ho hem organitzat tot perquè la gent de la Vega Baixa també tinga l'oportunitat de gaudir d'un dels seus concerts a casa, per açò actuaran a Oriola", ha informat Tamarit.

De la mateixa manera, la consellera ha agraït a l'Ajuntament d'Oriola "totes les facilitats que ha posat perquè aquest concert siga una realitat i la seua col·laboració en l'organització del mateix".

Zoo, amb la seua proposta de rap, música electrònica i ritmes mediterranis, van anar els grans guanyadors dels Premis Carles Santos de la Música 2021 amb tres guardons: millor disc de música urbana per 'Llepolies', millor gira i millor vídeo.

La programació completa del Circuit, la imatge gràfica i el fil conductor de l'edició d'enguany es donaran a conéixer el pròxim 22 de setembre en roda de premsa. Sonora porta per tot el territori valencià als grups i els solistes que van ser finalistes o guanyadors de l'anterior edició dels Premis Carles Santos de la Música Valenciana, amb la voluntat de desestacionalizar l'oferta musical i donar difusió a les propostes que han sigut reconegudes en els premis.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento