Comunitat Valenciana

Dos detinguts per distribuir speed i èxtasis a la Zona nord d'Alacant

La Policia Nacional ha intervingut 2.123 grams de speed i 118 pastilles d'èxtasis en una operació que s'ha saldat amb dos detinguts -un home i una dona, de 53 i 48 anys d'edat-, segons ha informat la Prefectura Superior de Policia de la Comunitat Valenciana en un comunicat.

Segons ha pogut aclarir el Grup I d'Estupefaents de la Comissaria de Policia Nacional de Districte Nord d'Alacant, aquests dos presumptes delinqüents distribuïen la droga a la ciutat d'Alacant des d'una vivenda de la Zona Nord i el valor de la droga en el mercat podria haver aconseguit els 60.000 euros.

Els arrestats distribuïen aquest tipus de drogues sintètiques des d'una vivenda situada a la Zona Nord d'Alacant.

Els agents van registrar el pis, actuació en la qual van poder intervenir 2 quilograms de speed, 118 pastilles d'èxtasis, 460 grams de substància de tall, una balança de precisió, així com altres quantitats d'haixix i speed líquid.

ANTECEDENTS

La investigació policial ha pogut determinar que un dels dos detinguts va ser integrant d'una organització criminal que es dedicava també al tràfic d'estupefaents i que va ser desarticulada l'any 2021. Finalment, el jutge va decretar l'ingrés a la presó per als dos detinguts per un delicte de tràfic de drogues.

Amb aquestes detencions, queda desmantellat un important punt de venda de proveïment de drogues sintètiques que distribuïa aquest tipus de substàncies a la ciutat d'Alacant.

La Policia Nacional adverteix que està augmentant l'ús d'aquestes drogues sobretot entre la població jove pel seu preu reduït, però efectes més potents, la qual cosa ocasiona un greu prejuí per a la seua salut i que ha propiciat que augmenten les actuacions policials a les zones d'oci.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento