Archivo - Arxiu - treballadora

L'Índex de Preus de Consum (IPC) a la Comunitat va pujar un 4,2% al setembre en comparació del mateix mes de l'any anterior, dos desenes per damunt del conjunt nacional (4%), i un 0,9% respecte al passat mes d'agost, una desena menys que la mitjana (0,8%), segons ha informat aquest dijous l'Institut Nacional d'Estadística (INE).

Archivo - Arxiu- El portaveu de Sanitat de Compromís en Les Corts, Carles Esteve

El diputat i portaveu de Compromís en la Comissió de Sanitat i Consum dels Corts Valencianes, Carles Esteve, ha registrat una proposta perquè el Consell, i en concret la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, avaluen els sistemes, processos i circuits desenvolupats per a la vacunació de la Covid-19 per a adaptar-los a campanyes de vacunació com la de la grip.

El sindicat UGT-PV ha qualificat d'"indispensable" una pujada del Salari Mínim Interprofessional (SMI) per a augmentar el consum i la creació d'ocupació, en una jornada en la qual s'han conegut les dades de l'atur del mes d'agost, que reflecteixen que l'estacionalitat i temporalitat marquen l'evolució del mercat laboral valencià i amb les dones i joves que segueixen acaparant les xifres d'atur i temporalitat.

Un dels acusats de la violació grupal en Callosa

El juí a la coneguda com 'la manada' de Callosa d'en Sarrià (Alacant) per la violació grupal a una jove ha centrat la seua segona jornada en la declaració de la víctima, encara que les preguntes de les parts s'han basat en el consum d'alcohol i drogues dels quatre acusat la nit dels fets, en la Nit de cap d'any de 2018, per a evitar que la xica haguera de tornar a enfrontar-se al relat del succeït.

Platja Alacant amb restriccions

La Policia Local d'Alacant ha tancat el dispositiu de seguretat del cap de setmana amb un total de 69 denúncies per consum d'alcohol a la via pública, la meitat que el cap de setmana passat. En concret, els agents han desallotjat a grups de joves que consumien alcohol a la platja del Postiguet, el Casc Antic, L'Almadrava i les cales del Cap de l'Horta, segons ha informat el consistori en un comunicat.

Página 1 de 10