Archivo - Arxiu - treballadora

L'Índex de Preus de Consum (IPC) a la Comunitat va pujar un 4,2% al setembre en comparació del mateix mes de l'any anterior, dos desenes per damunt del conjunt nacional (4%), i un 0,9% respecte al passat mes d'agost, una desena menys que la mitjana (0,8%), segons ha informat aquest dijous l'Institut Nacional d'Estadística (INE).

Archivo - Arxiu- El portaveu de Sanitat de Compromís en Les Corts, Carles Esteve

El diputat i portaveu de Compromís en la Comissió de Sanitat i Consum dels Corts Valencianes, Carles Esteve, ha registrat una proposta perquè el Consell, i en concret la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, avaluen els sistemes, processos i circuits desenvolupats per a la vacunació de la Covid-19 per a adaptar-los a campanyes de vacunació com la de la grip.

El sindicat UGT-PV ha qualificat d'"indispensable" una pujada del Salari Mínim Interprofessional (SMI) per a augmentar el consum i la creació d'ocupació, en una jornada en la qual s'han conegut les dades de l'atur del mes d'agost, que reflecteixen que l'estacionalitat i temporalitat marquen l'evolució del mercat laboral valencià i amb les dones i joves que segueixen acaparant les xifres d'atur i temporalitat.

Un dels acusats de la violació grupal en Callosa

El juí a la coneguda com 'la manada' de Callosa d'en Sarrià (Alacant) per la violació grupal a una jove ha centrat la seua segona jornada en la declaració de la víctima, encara que les preguntes de les parts s'han basat en el consum d'alcohol i drogues dels quatre acusat la nit dels fets, en la Nit de cap d'any de 2018, per a evitar que la xica haguera de tornar a enfrontar-se al relat del succeït.

Platja Alacant amb restriccions

La Policia Local d'Alacant ha tancat el dispositiu de seguretat del cap de setmana amb un total de 69 denúncies per consum d'alcohol a la via pública, la meitat que el cap de setmana passat. En concret, els agents han desallotjat a grups de joves que consumien alcohol a la platja del Postiguet, el Casc Antic, L'Almadrava i les cales del Cap de l'Horta, segons ha informat el consistori en un comunicat.

Archivo - Arxiu - Una persona fuma en una terrassa

El Consell de la Joventut de València (CJV), en el marc de la celebració del Dia Mundial Sense Tabac aquest dilluns 31 de maig, ha plantejat mesures per a previndre el consum del mateix que, al costat de l'alcohol, és "la droga que més prompte comença a consumir-se a Espanya", al voltant dels 16 anys, i la primera causa de mort evitable al món. Entre les propostes, destaquen augmentar el preu del tabac, limitar la seua accessibilitat, ampliar espais sense fum i potenciar factors de protecció enfront de les addiccions.

Página 1 de 10