Consum entrega gafas protectoras a sus empleados

El director general de Consum, José Luis Durich, prevé un verano "apretado" para la cooperativa valenciana de supermercados como consecuencia de la Covid-19, pues aunque sus supermercados han experimentado un aumento de ventas con la pandemia -del 85% en la primera semana, del 25% las cuatro siguientes, y entre el 3% y 5% ahora-, la crisis actual y la bajada de turistas supondrán un descenso de la demanda.

Seu Consum a Silla

Consum ha obtingut el certificat 'Residu Zero' d'Aenor en les seues sis plataformes logístiques (Quart de Poblet, Riba-roja i Silla a València; Zona Franca i El Prat a Barcelona i Las Torres de Cotillas a Múrcia), a més de la seua seu social, la qual cosa suposa que disposa d'un sistema de traçabilitat de tots els residus des que es produeixen fins a la gestió final.

CONSUM CONTROLARÀ L'AFORAMENT EN TOTES LES SEUES TENDES A través D'UN SISTEMA DIGITAL

Consum ha començat a implantar un sistema digital de control d'aforament en les seues botigues per a evitar aglomeracions i garantir la distància entre clients. Mitjançant l'ús de sensors els accessos als supermercats, el sistema regularà, de manera autònoma, el flux de clients a través d'unes pantalles amb un semàfor en roig o verd, que estaran situades en les entrades a les botigues.

CONSUM CONTROLARÁ EL AFORO EN TODAS SUS TIENDAS A TRAVÉS DE UN SISTEMA DIGITAL

Consum ha comenzado a implantar un sistema digital de control de aforo en sus tiendas para evitar aglomeraciones y garantizar la distancia entre clientes. Mediante el uso de sensores los accesos a los supermercados, el sistema regulará, de manera autónoma, el flujo de clientes a través de unas pantallas con un semáforo en rojo o verde, que estarán ubicadas en las entradas a las tiendas.

Drogues i diners intervinguts en l'operatiu d'Almoradí.

La Guàrdia Civil ha detingut a Almoradí (Alacant) tres persones com a presumptes autores d'un delicte de tràfic de drogues i un altre de pertinença a grup organitzat. Amb aquestes detencions s'ha aconseguit desarticular dos punts de venda i consum de cocaïna i heroïna en el municipi, ha assegurat l'institut armat.

All sec disponible en la secció Fruita i Verdura de Mercadona

La crisi provocada per la Covid-19 ha irromput en la gran distribució agroalimentària per a "accelerar" tendències que ja havien començat a aflorar abans. L'alimentació saludable, productes locals, un bon etiquetatge o receptes fàcils i ràpides de preparar, són algunes de les claus que marcaran l'era postCovid-19 en les grans cadenes de distribució, on el client mirarà més la seua butxaca i buscarà una bona relació qualitat-preu.

Lineal de formatges ratllats en Mercadona

Mercadona ha experimentat un increment de més d'un 60% en les compres del formatge ratllat, ingredient indispensable en les receptes que els clients es preparen a casa. La cadena de supermercats ha detectat un canvi de tendència en els costums dels consumidors, arran del confinament per la Covid-19, que ha provocat un augment del consum de plats elaborats a casa i la utilització en múltiples receptes d'aquest ingredient.

Entrega de menjar a un dels menjadors socials amb els quals col·labora Mercadona a Alacant.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, ha reforçat el seu Model Responsable durant la situació excepcional que es viu per la Covid-19 amb l'inici de la seua col·laboració amb els dos menjadors socials que atén l'Associació Extiende Tu Mano de Dénia i el Menjador Social Al-Taufik d'Elx, tots dos en la província d'Alacant. Mercadona dona productes que retira de la venda però que estan en perfecte estat per al seu consum.

Imatge de recurs de llibres

Les llibreries valencianes esperen el moment de la seua reobertura, després del tancament total per la Covid-19, "previngudes i moderadament satisfetes" davant el que és "una bona notícia", però també amb la "incertesa" de com repercutirà la pandèmia en el consum futur. En tot cas, el sector anima a "mantindre viu el valor" de l'estima per la ciència i la cultura i espera que els clients responguen: "Hi ha molta gent que ens ha tirat molts de menys".

Página 1 de 7