Imatge del ple de Les Corts

El pròxim ple de Les Corts preguntarà al president, Ximo Puig, sobre la crisi econòmica, el 15-M, la pujada d'impostos, la despesa política i l'emergència climàtica. La cambra serà diferent comparada amb l'última sessió: la portaveu adjunta del PP, Eva Ortiz, serà l'encarregada de preguntar després de deixar l'acta la síndica, Isabel Bonig; i Compromís superarà a Ciutadans en nombre de parlamentaris després d'abandonar el grup quatre diputats.

Un plenario cambiado preguntará a Puig sobre crisis, 15-M, impuestos, gasto político y emergencia climática

El próximo pleno de Les Corts preguntará al president, Ximo Puig, sobre la crisis económica, el 15-M, la subida de impuestos, el gasto político y la emergencia climática. La cámara será diferente comparada con la última sesión: la portavoz adjunta del PP, Eva Ortiz, será la encargada de preguntar tras dejar el acta la síndica, Isabel Bonig; y Compromís superará a Ciudadanos en número de parlamentarios tras abandonar el grupo cuatro diputados.

La periodista y politóloga Estefanía Molina.
  • Periodista y politóloga, acaba de publicar 'El Berrinche Político', donde repasa el ciclo 2015-2020
  • Ve a Sánchez "recomponiendo su estrategia", a Casado falto de "arrojo", a Abascal incapaz de rebasar al PP y a Díaz "capaz de renovar la ilusión"
  • Critica al Ejecutivo por gobernar por decreto y alerta contra el excesivo peso de los sondeos y el marketing en política
VALENCIA 2020-08-06 Joan Ribó y Sandra Gómez, visitan la finalización de las obras de la plaza del Ayuntamiento.

El PP en el Ayuntamiento de València ha anunciado este martes que pedirá, por medio de una moción, que no se politice la plaza del Ayuntamiento, un enclave que considera de "todos los valencianos". Así, ha expresado su rechazo al monolito por el 15-M propuesto por el alcalde de la ciudad, Joan Ribó (Compromís). El grupo municipal de Cs, por su parte, ha destacado que a días del 15 de mayo, el primer edil "no sabe aún dónde colocar su monolito del 15-M".

Archivo - Arxiu - Imatge de la Plaça de l'Ajuntament de València.

La vicealcaldesa de València i portaveu socialista en l'Ajuntament, Sandra Gómez, ha rebutjat de nou aquest dilluns que el monòlit dedicat al 15-M proposat per l'alcalde, Joan Ribó (Compromís), es dedique solament a aquest moviment ciutadà i ha demanat que trasllade una "justa representació". Així, ha descartat que aquest element d'homenatge servisca per a "posar un moviment per damunt d'un altre".

Archivo - Arxiu - Imatge de la Plaça de l'Ajuntament de València.

El Govern del Rialto, l'executiu local de la ciutat de València que formen Compromís i PSPV, es troba en procés de "diàleg" per a consensuar les característiques del monòlit dedicat al 15-M que ha proposat l'alcalde, Joan Ribó (Compromís). Després de l'anunci del primer edil, la vicealcaldesa i portaveu socialista, Sandra Gómez, va defendre que aquest element tinga "amplitud de mires" i siga "més generós" amb la finalitat d'anar més enllà de la commemoració del desé aniversari del 15-M.

Página 1 de 10