Un plenari canviat preguntarà a Puig sobre crisi, 15-M, impostos, despesa política i emergència climàtica

El pròxim ple de Les Corts preguntarà al president, Ximo Puig, sobre la crisi econòmica, el 15-M, la pujada d'impostos, la despesa política i l'emergència climàtica. La cambra serà diferent comparada amb l'última sessió: la portaveu adjunta del PP, Eva Ortiz, serà l'encarregada de preguntar després de deixar l'acta la síndica, Isabel Bonig; i Compromís superarà a Ciutadans en nombre de parlamentaris després d'abandonar el grup quatre diputats.
Imatge del ple de Les Corts
Imatge del ple de Les Corts
INMA CABALLER/CORTS VALENCIANES

Ortiz preguntarà a Puig sobre la situació de crisi que viuen els valencians, mentre que Fran Ferri (Compromís), s'interessarà per l'impacte del 15-M en les polítiques públiques valencianes com la lluita contra la corrupció i la desigualtat.

Per Ciutadans, Ruth Merino interpel·larà a Puig sobre les "pròximes pujades d'impostos del govern central" i la seua afecció sobre l'economia dels valencians; mentre que Ana Vega (Vox) la preguntarà sobre les mesures que prendrà "quant a l'estructura de l'administració pública valenciana per a reduir la despesa política".

Finalment, Pilar Lima (Unides Podem) s'interessarà pel compliment dels compromisos contrets en la declaració d'emergència climàtica de 2019 i la manera d'abordar la crisi ecològica.

Comunitat Valenciana

Mostrar comentarios

Códigos Descuento