La Guàrdia Civil ha desmantellat una organització criminal suposadament dedicada al tràfic d'estupefaents que tenia la seua seu a Vinaròs (Castelló), on s'han desarticulat dos punts de venda de droga. Els agents han detingut 7 persones com a presumptes autors d'un delicte de pertinença a grup criminal, blanqueig de capitals i organització criminal.

Policia Nacional

Agents de la Policia Nacional han detingut sobre les dotze i mitja d'aquesta nit en un carrer d'Ontinyent una dona de 46 anys de nacionalitat romanesa per un delicte de desobediència greu després de negar-se presumptament en reiterades ocasions a posar-se la mascareta, com obliga el Decret Llei 11/20 de 24 de juliol. La dona tenia huit propostes anteriors de sanció per no portar mascareta, segons ha informat la Prefectura en un comunicat.

El periodista Pere Valencià

El periodista Pere Valenciano -promotor del recurs contra el nomenament de l'anterior directora general d'À Punt, Empar Marco, ara anul·lada pel Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV)- assegura que la sentència "demostra que tenia raó": l'elecció va ser un "'tongo'" i l'exdirectiva "no era la persona idònia per a la importantíssima tasca d'estar al capdavant de la radiotelevisió pública de tots els valencians". A més, ha avançat que va a estudiar "a fons" amb el seu advocat la sentència per a veure si cal "prendre alguna actuació més".

L'empresari Enrique Ortiz ha afirmat que l'exalcaldessa d'Alacant Sonia Castedo (PP) no li "va apanyar" res -en relació amb la presumpta manipulació del Pla General d'Urbanisme (PGOU)- encara que tenia una relació "molt bona" amb ella que incloïa dinars en la seua vivenda, així com amb altres alcaldes: "Molts han vingut a ma casa, hem parlat de treball, de política i de tot, i això no és gens fora del normal", ha dit.

Imatge de la residència de Torrent amb tots els usuaris contagiats de coronavirus

La vicepresidenta del Govern valencià i consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, ha avançat aquest divendres que en els informes tècnics dels sanitaris que han estat en la residència de majors de Torrent, on tots els seus usuaris es van contagiar de Covid-19, "queda patent que no es complia la mesura de reservar el 10 per cent de places per a aïllament" i "aquest podria ser un de factor que haja determinat aquest contagi massiu, que no es feren més ingressos dels permesos".

El senglar confiscat.

La Patrulla del Servici de Protecció a la Naturalesa (SEPRONA) de la Guàrdia Civil d'Elx (Alacant) ha confiscat dos porcs vietnamites -espècie catalogada com a invasora- i un senglar, capturat de forma il·legal, i que el propietari tenia com a mascota en una parcel·la d'un polígon de la ciutat.

Página 1 de 3