Archivo - Arxiu - Imatge de la Plaça de l'Ajuntament de València.

El Govern del Rialto, l'executiu local de la ciutat de València que formen Compromís i PSPV, es troba en procés de "diàleg" per a consensuar les característiques del monòlit dedicat al 15-M que ha proposat l'alcalde, Joan Ribó (Compromís). Després de l'anunci del primer edil, la vicealcaldesa i portaveu socialista, Sandra Gómez, va defendre que aquest element tinga "amplitud de mires" i siga "més generós" amb la finalitat d'anar més enllà de la commemoració del desé aniversari del 15-M.

Archivo - L'alcalde de València, Joan Ribó, en una imatge d'arxiu.

L'alcalde de València, Joan Ribó, ha dit aquest dijous que no hi ha novetat del València CF en l'Ajuntament de la ciutat, després de la documentació que va presentar per a la construcció del poliesportiu de Benicalap, sobre els seus compromisos per a acabar les obres del nou Mestalla i complir l'Actuació Territorial Estratègica (ATE). No obstant açò, ha precisat que aquest no és l'administració en la qual es dirimixen eixos temes, al mateix temps que ha al·ludit a la manifestació d'afeccionats del pròxim dissabte contra la gestió del club.

El alcalde de València, Joan Ribó, y los ediles de Recursos Culturales, Glòria Tello, y Cementerios, Alejandro Ramon, junto al sárcofago de Blasco Ibáñez en el Cementerio General de la ciudad.

El sarcófago de Vicente Blasco Ibáñez, elaborado por el escultor Mariano Benlliure para el monumento funerario en memoria del escritor que se proyectó en el Cementerio General de València y que no se concluyó por la guerra civil y el franquismo, luce ya en el vestíbulo de este lugar, en el que "debía estar hace mucho tiempo". Así lo ha dicho este viernes el alcalde de la ciudad, Joan Ribó, en el acto en el que se ha presentado esta pieza histórica en su ubicación definitiva.

Archivo - Imagen de archivo del portavoz de Cs en el Ayuntamiento de València, Fernando Giner, durante una visita a playas de la ciudad.

Cs en el Ayuntamiento de València ha anunciado este miércoles que exigirá al alcalde de la ciudad, Joan Ribó, en el pleno del consistorio del mes de abril, que esta administración reclame al Ministerio de Transición Ecológica y a la Demarcación de Costas la ejecución de las inversiones previstas para la regeneración de las playas del sur, según ha informado este grupo municipal en un comunicado.

L'alcalde de València, Joan Ribó, durant la presentació de la instal·lació d'un monòlit en el cementeri

L'alcalde de València, Joan Ribó, ha assegurat que no vol generar "polèmiques absurdes" amb el València CF i que l'única cosa que li interessa és que acabe el nou estadi, després de conéixer la seua petició que s'amplie l'actual Actuació Territorial Estratègica (ATE) per a la construcció del Nou Mestalla, unes obres que el club estima que podrien reprendre's al maig de 2024 i estar llestes dos anys després.

Página 1 de 10