Generalitat ofereix la sol·licitud de les targetes personalitzades del Tram de manera 'online'

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) facilitarà als usuaris del TRAM d'Alacant la sol·licitud de les targetes personalitzades de manera online amb l'objectiu de fer més còmode i ràpid aquest procés de tramitació. Aquest nou servei serveix per a sol·licitar títols com Gent Major, Mobilitat, Família Nombrosa, Família Monoparental, Bono 10 Jove o de pensionista.

El ie tram, el modelo de bus eléctrico "del futuro" que recorrerá la ciudad a finales de 2022

El Ayuntamiento de Zaragoza ha presentado este viernes el nuevo modelo de autobús eléctrico en el que se basará la renovación de su flota a partir de finales de 2022. Se trata del ie tram, un autobús de líneas futuristas desarrollado por Irizar e-mobility con el que, además de evidenciar el cambio a una tecnología cero emisiones, se dará un giro en el aspecto estético de los autobuses urbanos de la capital aragonesa.

Archivo - Arxiu - TRAM d'Alacant

La Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat destina més de 130 milions d'euros, procedents de fons europeus de finançament React-EU (Next Generation EU) i de Fons Feder, per a projectes relacionats amb la mobilitat: 69,2 milions d'euros dedicada a diferents projectes en la Línia 9, Benidorm-Denia, de la xarxa Tram d'Alacant; 46,1 milions per a actuacions en la L10 de Metrovalencia, i 15 milions d'euros per a ajudes al sector del transport discrecional de persones viatgeres.

La Conselleria de Política Territorial, Obras Públicas y Movilidad destina más de 130 millones de euros, procedentes de fondos europeos de financiación React-EU (Next Generation EU) y de Fondos Feder, para proyectos relacionados con la movilidad: 69,2 millones de euros dedicada a diferentes proyectos en la Línea 9, Benidorm-Denia, de la red Tram de Alicante; 46,1 millones para actuaciones en la L10 de Metrovalencia, y 15 millones de euros para ayudas al sector del transporte discrecional de personas viajeras.

Página 1 de 7