Comunitat Valenciana

Cvirus.- Cantó (Cs) exigeix a Puig que comparega en la Diputació Permanent per a explicar l'evolució de la pandèmia

El síndic de Ciutadans (Cs) en Les Corts Valencianes, Toni Cantó, ha exigit aquest dimarts la compareixença del president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, en la Diputació Permanent per a explicar qual és la situació "a dia de hui" a la Comunitat de la pandèmia de Covid-19 i "qual ha sigut l'evolució i l'eficàcia de les mesures adoptades per a la contenció del virus durant el període festiu".

"Totes les dades indiquen que la situació sanitària que està complicant a un ritme vertiginós i que pot ser encara pitjor d'ací a la fi de mes", ha subratllat Cantó en comunicat.

El dirigent de Cs considera "urgent" que Puig "done explicacions clares sobre les mesures a adoptar per a evitar més problemes, com les aglomeracions que s'han pogut veure en alguns punts, i sobre com se'n va a impedir que els hospitals valencians tornen a estar faltats de llits i amb les UCI col·lapsades". A més, el líder de Cs ha manifestat la seua "preocupació" per una campanya de vacunació "que està sent un fiasco".

"Volem conéixer les dades exactes i tots els detalls del procés que està duent a terme la Conselleria de Sanitat, qual és el nombre real de valencians vacunats fins al moment, què s'està fent per a millorar eixes dades, i, sobretot, per què no s'està vacunant a més persones en tota la Comunitat Valenciana", ha declarat Cantó, després d'exigir també la compareixença de la consellera del ram, Ana Barceló, en Diputació Permanent referent a aquest assumpte.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento