Comunitat Valenciana

FGV facilitarà la sol·licitud online de les targetes personalitzades del TRAM

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) facilitarà als usuaris del TRAM d'Alacant la sol·licitud de les targetes personalitzades de manera online amb l'objectiu de fer més còmode i ràpid aquest procés de tramitació. Aquest nou servei serveix per a sol·licitar títols com Gent Major, Mobilitat, Família Nombrosa, Família Monoparental, Bono 10 Jove o de pensionista.
Generalitat ofereix la sol·licitud de les targetes personalitzades del Tram de manera 'online'
Generalitat ofereix la sol·licitud de les targetes personalitzades del Tram de manera 'online'
GENERALITAT VALENCIANA
Generalitat ofereix la sol·licitud de les targetes personalitzades del Tram de manera 'online'

Els usuaris hauran d'entrar a la pàgina web, clicar en la imatge 'Sol·licita la teua targeta personalitzada', descarregar-se el formulari en format pdf editable i omplir-lo amb les dades que se sol·liciten. La informació que es reclamarà serà el tipus de targeta, les dades personals de noms, cognoms, direcció, codi postal, el número del DNI, telèfon i el correu electrònic, segons ha informat la Generalitat.

En tractar-se d'una targeta personalitzada, cal aportar com a documentació la fotocòpia del DNI, NIE o passaport en vigor, una fotografia recent (tipus DNI, de front, amb fons blanc, sense ulleres de sol ni mascareta i una grandària màxima de 100 kb) i la fotocòpia del document que acredite que es compleixen els requisits exigits per a obtindre el tipus de targeta que se sol·licita.

Tant el formulari degudament emplenat, com la documentació requerida s'ha d'enviar per correu electrònic. Una vegada revisada i confirmada la documentació es confeccionarà la targeta i s'enviarà un correu electrònic a la persona usuària en el qual s'informarà de quan es pot passar a arreplegar-la en el 'Punt del Client' de Luceros, on hi haurà personal per a atendre la sol·licitud.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento