Comunitat Valenciana

Coronavirus.- El nombre de residències amb positius baixa a 89, però hi ha 15 morts i un centre intervingut més

El nombre de residències de majors Covid-19 a la Comunitat Valenciana en aquests moments és de 89, la qual cosa suposa 17 menys que en la taula acumulada, ja que en donar-se d'alta els treballadors afectats i no haver-se generat cap brot en elles, deixen de comptabilitzar-se com a residències afectades per coronavirus. No obstant açò, han mort quinze residents més que ahir i hi ha un centre més intervingut per Sanitat.
Mans d'una anciana i la seua cuidora
Mans d'una anciana i la seua cuidora
DIPUTACIÓN
Mans d'una anciana i la seua cuidora

La consellera de Sanitat, Ana Barceló, en la roda de premsa diària per a informar de l'evolució de la pandèmia a la Comunitat Valenciana, ha explicat que en aquests moments hi ha casos positius en 89 centres: 13 en la província de Castelló, 23 en la d'Alacant i 63 en la província de València.

Sobre aquest tema, ha aclarit que encara que ahir eren 103 residències les que havien tingut algun positiu davant de les 89 d'aquest dijous, la reducció total de l'acumulat és de 17 centres.

En el total d'acumulats, hi ha 976 residents que han donat positiu, 86 més que ahir; 239 treballadors que ha donat positiu, 20 menys que ahir, i 233 residents que han mort, 15 més.

A més, en aquests moments, es troben sota vigilància activa de control sanitari 13 residències a la Comunitat Valenciana: quatre en la província de Castelló, una més que ahir, cinc en la d'Alacant i quatre en la província de València, encara que ha descartat concretar quals són per raons de cofidencialitat.

Barceló ha garantit amb "completa seguretat" que Sanitat facilitarà tots els recursos materials i humans que requerisca qualsevol residència que es trobe davant una forta pressió assistencial i que, en funció d'aquesta situació es dictamina uns nivells d'intervenció.

Així mateix, ha confirmat que ahir els va arribar del Ministeri una instrucció de com segregar les dades dels afectats en les residències i quins usuaris moren en els hospitals.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento