Comunitat Valenciana

Chabe Soler es desvincula del restaurant La Ferrera de Pinedo (València)

La cuinera Chabe Soler del restaurant La Ferrera de Pinedo (València) ha anunciat que es desvincula de l'establiment en "una decisió vital per a seguir creixent".
Archivo - Arxiu - Turisme.- La xef Chabe Soler del restaurant La Ferrera guanya el World Paella Day Cup
Archivo - Arxiu - Turisme.- La xef Chabe Soler del restaurant La Ferrera guanya el World Paella Day Cup
SOCARRAT STUDIO
Archivo - Arxiu - Turisme.- La xef Chabe Soler del restaurant La Ferrera guanya el World Paella Day Cup

El que va començar fa set anys com un projecte comú entre Quique Ramos i Lola Soler, acompanyats per l'experiència i els coneixements en hoteleria de Chabe Soler, es va convertir en un tàndem format per les dos germanes, Lola i Chabe Soler.

Ara, Chabe, després d'una "llarga reflexió", deixa La Ferrera encara que assegura que impulsar i treballar en aquest projecte li ha proporcionat "grans alegries" i ha recalcat en un comunicat estar "molt agraïda" pel que ha suposat en la seua vida com a "experiència i com a aprenentatge vital".

No obstant açò, assenyala que és conscient de la necessitat "de prendre un descans i reenfocar la seua vida". Soler assegura que en La Ferrera es queda un equip molt preparat que coneix la idiosincràsia del restaurant i la carta que ofereix.

Chabe Soler té una dilatada trajectòria com a cuinera, ja que ha passat per nombrosos restaurants de València com a Pata Negra, i en 2020 es va alçar com la millor cuinera de paella valenciana del Món en el World Paella Day i va formar part de la World Central Kitchen de José Andrés.

La seua especialitat són els arrossos i destaquen especialitats com l'arròs de La Senyoreta que va crear en honor de la seua germana Lola, l'arròs verd de codium, escopinyes, salicornia i corvina; o el roig de 'periquitos' (gambeta roja).

Al llarg d'aquests anys s'ha convertit en una presència destacada en ponències, fires com Gastrónoma i escola de cuina, i amb la seua destresa en la cuina ha aconseguit guanyar-se el reconeixement de tot el sector.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento