Comunitat Valenciana

Paterna llançarà bons de consumicions en bars i restaurants després d'estiu

L'Ajuntament de Paterna (València) i els hostelers han acordat llançar després de l'estiu la campanya municipal de bons de consumició per a gastar en restaurants, bars i cafeteries de la ciutat. La intenció és ajudar els establiments i incentivar el consum segur.
Imatge restaurant Casa Toni Paterna
Imatge restaurant Casa Toni Paterna
AYUNTAMIENTO DE PATERNA
Imatge restaurant Casa Toni Paterna

Cada bo tindrà un valor de 25 euros, subvencionats en un 60% pel consistori, amb el requisit d'un per persona empadronada a Paterna major d'edat. En total s'estima l'emissió d'uns 3.300 bons que suposaran una injecció directa en l'hoteleria i restauració local de més de 83.000 euros.

Els bons, que els veïns podran comprar per deu euros, seran canjeables per consumicions en els establiments adherits a la campanya, anuncia el govern local.

Així ho han decidit l'alcalde, Juan Antonio Sagredo; el regidor de Comerç i Hoteleria, Fernando Carrión, i l'associació local Paterna Gastronòmica en una reunió per a concretar els detalls i el funcionament d'aquesta campanya.

També han establit la necessitat que els establiments disposen del segell 'Hostelería Segura Paterna' per a poder participar en el programa, per a açò s'han reactivat les auditorias.

Aquesta iniciativa forma part del pla de reactivació econòmica de Paterna engegat per a mitigar els efectes de la pandèmia i se sumisca a altres mesures com els xecs de transformació digital, equipament, ocupació, emprenedor o el xec-bebé.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento