Comunitat Valenciana

Juan Roig felicita al Vila-real per l'Europa League i es mostra "sorprés" perquè no fóra "quasi ningú de l'Estat"

El president de Mercadona, Juan Roig, ha felicitat al màxim responsable del Vila-real, el seu germà Fernando, per la consecució del títol de l'Europa League. Es tracta, ha remarcat d'un "gran honor per a tots els espanyols", per als ciutadans de la Comunitat Valenciana i per a Vila-real, ha asseverat, al mateix temps que s'ha mostrat "sorprés" que "de l'Estat espanyol no va ser quasi ningú" al partit.

Juan Roig ha realitzat aquestes declaracions als mitjans en la presentació de l'exposició de Julian Opie que impulsa la Fundació Hortensia Herrero en ser preguntat per la victòria del 'submarino amarillo', que anit es va fer amb el seu primer títol europeu en derrotar en la final de l'Europa League al Manchester United.

L'empresari ha mostrat la seua satisfacció per la gesta esportiva i ha felicitat al seu germà Fernando, qui, donat l'estricte protocol sanitari de la UEFA, va preferir tornar de Gdanks, però "ha estat amb el Vila-real i han arribat a les cinc del matí i ell ha estat allí", ha incidit.

"Felicite al meu germà i, sobretot, a l'afició de la Ceràmica que ahir sí que es va sentir. Van ser 4.000 i va estar molt bé. El que més em va sorprendre és que de l'Estat espanyol no va ser quasi ningú allí, l'únic va ser un cònsol, no va tindre temps d'anar ni l'ambaixador", ha comentat.

"Però d'altra banda -ha continuat- va estar fenomenal i és un gran honor per a tots els espanyols, per als de la Comunitat Valenciana i per al 'poble' de Vila-real i la província de Castelló".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento