Comunitat Valenciana

Cs lamenta: "Aquest nou episodi de presumpta corrupció demostra que amb PSPV i PP la vella política sempre torna"

La síndica de Ciutadans (Cs) en Les Corts Valencianes, Ruth Merino, ha subratllat aquest dijous que aquest "nou episodi de presumpta corrupció", amb la detenció del fins ara subdelegat del Govern a València, Rafael Rubio, i la de l'exvicealcalde de València amb el PP, Alfonso Grau, dins del conegut com a cas Azud, una trama de comissions a canvi d'adjudicacions, demostra que, amb el PSPV i el PP, "la vella política sempre torna".
Ruth Merino atén als mig en Les Corts en imatge d'arxiu
Ruth Merino atén als mig en Les Corts en imatge d'arxiu
CS
Ruth Merino atén als mig en Les Corts en imatge d'arxiu

Merino ha qualificat en un comunicat de "molt trist" que "hui ens despertem amb una notícia lamentable que torna a degradar la política". "Els valencians no es mereixen aquest tipus de polítics que l'única cosa que fan és degradar les institucions i, per açò, exigim als partits afectats que demanen perdó i que siguen ferms contra aquesta xacra".

La síndica de la formació 'taronja' ha assenyalat que Cs "sempre lluitarà i serà ferma contra la corrupció, siga del tipus que siga i vinga del partit que vinga" com "aquest cas de presumptes comissions, però també contra el transfuguisme o la utilització del càrrec per a saltar-se la cua en la vacunació".

"Per coherència, sempre condemnem i condemnarem de forma enèrgica aquestes conductes, cosa que altres partits fan amb la boca xiqueta segons si el corrupte està en les seues files o en les de davant", ha assenyalat, encara que ha destacat "la rapidesa, com no podia ser d'una altra manera", en la destitució de Rubio com a subdelegat del Govern.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento