Operats 25 vols amb el Regne Unit a l'espera que el Govern espanyol concrete les restriccions

Un total de 25 vols s'han operat aquest dimarts entre Espanya i el Regne Unit fins a les dotze del migdia en la xarxa d'aeroports d'Aena, mentre les aerolínies esperen que el Govern concrete per mitjà d'una ordre les restriccions davant la creixent preocupació per la nova variant de Covid-19 de la qual va informar fa uns dies l'Executiu britànic.
Viatgers en la terminal T4 de l'Aeroport Adolfo Suárez Madrid-Barajas.
Viatgers en la terminal T4 de l'Aeroport Adolfo Suárez Madrid-Barajas.
Eduardo Parra - Europa Press
Viatgers en la terminal T4 de l'Aeroport Adolfo Suárez Madrid-Barajas.

Segons han informat fonts d'Aena a Europa Press, per a aquest dimarts s'han programat 175 vols, amb 90 eixides i 85 arribades, la qual cosa suposa 26 menys que ahir. Fins a les 12.00 hores s'han operat 25 vols i cap s'ha cancel·lat.

Espanya, de manera conjunta amb Portugal, va anunciar ahir que suspendria els vols d'entrada procedents del Regne Unit des d'aquest dimarts, encara que permetrà l'entrada de ciutadans espanyols o residents a Espanya. També reforçarà el control fronterer a Gibraltar.

No obstant açò, des de les aerolínies esperen la formalització d'aquesta ordre per a escometre les directrius que marque l'Executiu espanyol sobre aquesta decisió, en cas que, per exemple, hagen de realitzar les comprovacions de documentació pertinents perquè els passatgers puguen entrar a Espanya, segons han explicat fonts del sector.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento