Comunitat Valenciana

Coronavirus.- Ontinyent prorroga les mesures locals contra el virus, encara que s'observa una "millora" de la situació

L'alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha anunciat la pròrroga del paquet de mesures locals anticovid engegades les últimes dos setmanes, encara que en la localitat s'observa una "millora" de la situació que, no obstant açò, segueix sent de "màxima alerta sanitària".
Terme municipal d'Ontinyent
Terme municipal d'Ontinyent
GOOGLE MAPS
Terme municipal d'Ontinyent

Segons ha indicat el consistori en un comunicat, el primer edil ha mantingut una reunió telemàtica amb membres del Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent, que li han traslladat aquesta "millora" i un "descens de la transmissió de caràcter social". En aquests moments, hi ha 293 casos detectats en els últims 14 dies i la incidència acumulada se situa en 828,92 casos per cada 100.000 habitants, segons la Generalitat.

L'alcalde detallava que les dades aportades des del Departament de Salut constaten un "descens de la transmissió de caràcter social però un augment dels laborals, davant la qual cosa demanava a les empreses de prevenció de riscos laborals que extremen les precaucions en aquest àmbit".

En aquest context, la ciutat va a prorrogar les mesures addicionals a les de la Generalitat Valenciana engegades a les últimes setmanes, es prorroguen totes fins al 9 de desembre, passat el pont, en concordança amb els terminis del tancament perimetral de la Comunitat Valenciana decretat pel Consell. "Mesures que estan dins d'allò que podem fer des de l'administració local, però més enllà de les quals sens dubte la clau és la resposta ciutadana", ha indicat Rodríguez.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento