Comunitat Valenciana

Coronavirus.- Un total de 290 municipis valencians sumen casos el cap de setmana, nou d'ells amb més de 100 contagis

Un total de 290 municipis valencians han sumat casos de coronavirus durant el cap de setmana, i nou d'ells han superat el centenar de contagis. València torna a estar al capdavant amb 648; Elx ha sumat 168; Alacant, 159; Castelló de la Plana, 151; Oriola, 109; Gandia, 105; Elda, 103; Ontinyent, 102 i Petrer, 100.
Personal sanitari realitza proves PCR de detecció de coronavirus en una carpa instal·lada en els voltants de l'Hospital Osakidetza Eibar Guipuzkoa, Euskadi (Espanya), a 10 de novembre de 2020.
Personal sanitari realitza proves PCR de detecció de coronavirus en una carpa instal·lada en els voltants de l'Hospital Osakidetza Eibar Guipuzkoa, Euskadi (Espanya), a 10 de novembre de 2020.
Ion Alcoba - Europa Press
Personal sanitari realitza proves PCR de detecció de coronavirus en una carpa instal·lada en els voltants de l'Hospital Osakidetza Eibar Guipuzkoa, Euskadi (Espanya), a 10 de novembre de 2020.

Per sota de 100 casos es troben Almoradí (91), Alcoi (90), Vinaròs (73), Villena (52), Xàtiva (50), Benicarló (49), Alzira i Requena (43) i Algemesí, Carlet i Vila-real (40).

Entre 30 i 40 casos han tingut a Torrent (38), Burjassot (37), Callosa de Segura, Crevillent i Sant Vicent del Raspeig (36), Bétera i Paterna (35) i Sagunt (34).

Al Pinós, Llíria i Tavernes de la Valldigna i Xirivella han tingut 27 casos; a Mutxamel, 26; a Torrevella, 24; a Benifaió, Benirredrà i Novelda, 23; a l'Eliana i Riba-roja de Túria, 22; a Almassora i Xiva, 21 i a Alaquàs, Monòver i Sueca, 20.

L'Olleria, la Vall d'Uixó i Saix han comptabilitzat 19 contagis; Asp, Bigastre i la Pobla de Vallbona, 18; Santa Pola, 17; Ibi, Massamagrell i Mislata, 16; Benidorm, Catarroja, l'Alcúdia, l'Alcúdia de Crespins, Montcada, Quart de Poblet, Sedaví, Silla, Utiel i Vallada, 13; Albatera, Alboraia, Alcalà de Xivert, Borriana, Dénia, Muro d'Alcoi, Paiporta, Setaigües i Vilanova de Castelló, 12; Aiora, Banyeres de Mariola, Benetússer, Manises, Moncofa, Montfort, Oliva i el Pilar de la Foradada, 11 i Benferri, Massanassa i Redovà, 10.

Nou casos han sumat a Aldaia, Almàssera, Dolores, Eslida, Godella, la Pobla de Farnals, Onda, Picanya i Sant Joan d'Alacant; huit a Caudete de las Fuentes, Cocentaina, el Campello, Montaverner, Nules, Peníscola, Puçol, Ròtova, Venta del Moro i Xàbia; set a Aielo de Malferit, Alberic, Alfarrasí, Bellreguard, Carcaixent, Coix, Daimús, Fontanars dels Alforins, les Alqueries, Llucena, Moixent, Rojals, Villar del Arzobispo i sis a Canals, Catral, Guardamar del Segura i Meliana.

A Albal, Albalat dels Sorells, Alfafar, Alfara del Patriarca, Algorfa, Benicàssim, Benijòfar, Betxí, Borriol, Calp, Càrcer, l'Alcora, la Llosa de Ranes, Museros, Picassent i Torreblanca han tingut cinc casos, mentre que a Albaida, Artana, Benicull de Xúquer, Benifairó de la Valldigna, Callosa d'en Sarrià, Foios, Gilet, la Granja de Rocamora, Guadassuar, la Nucia, la Vila Joiosa, la Vilavella, Morella, Orpesa, Polinyà de Xúquer, Rafal, Suera i Xeraco han sumat quatre.

Tres nous positius han sumat l'Alguenya, Almenara, Anna, Benaguasil, Benigànim, Benimeli, Biar, Bunyol, Cabanes, Canet lo Roig, Castalla, Catadau, Cortes de Pallars, Cullera, Estivella, Forcall, la Pobla Llarga, Llocnou d'en Fenollet, Llombai, Navarrés, Ondara, Pedreguer, Pego, Rafelbunyol, Sant Miquel de les Salines, Sant Mateu, Sogorb, Simat de la Valldigna, Traiguera i la Vall d'Alba.

A Albocàsser, Almoines, Altea, Benejússer, Benissa, Busot, Canet d'en Berenguer, Castillo de Villamalefa, Xelva, Cinctorres, Daia Nova, el Fondó de les Neus, el Real de Gandia, Énguera, Faura, Finestrat, Formentera del Segura, Fuenterrobles, la Font de la Figuera, la Llosa, la Pobla Tornesa, la Torre de les Maçanes, Llanera de Ranes, Llocnou de Sant Jeroni, Massalfassar, Miramar, Montesa, Montserrat, Onil, Palma de Gandia, Pedralba, Petrés, Rafelguaraf, Rocafort, Rossell, Salines, San Isidro, Sant Jordi, Soneja, Teulada, Vilafranca, Vilallonga, Xert i Xilxes s'han detectat dos nous casos.

Finalment, Ador, Albalat dels Tarongers, Fondeguilla, Almussafes, Antella, Atzeneta d'Albaida, Barx, Barxeta, Bèlgida, Beneixama, Beneixida, Beniarbeig, Beniarrés, Benicolet, Benimodo, Benimuslem, Benissanó, Benissoda, Benissuera, Bonrepòs i Mirambell, Bugarra, Camporrobles, Castell de Castells, Castelló de Rugat, Xella, Xest, Xulella, Corbera, el Genovés, el Puig de Santa Maria, el Verger, Gata de Gorgos, Xestalgar, Godelleta, Xacarella, l'Alfàs del Pi, la Font d'en Carròs, la Romana, la Salzadella, les Coves de Vinromà, Llutxent, Marines, Massalavés, Montanejos, Montroi, Nàquera, Planes, Polop, Quart de les Valls, Quesa, Riola, Rotglà i Corberà, Sant Fulgenci, Sant Joan de Moró, Santa Magdalena de Polpís, Senyera, Serra, Tavernes Blanques, Torres-Torres, Torís, Vilamarxant i Viver han registrat un contagi.

És el primer contagi a Benissuera i Planes des de l'inici de la pandèmia. En aquests moments, només 82 dels 542 municipis valencians encara no han tingut casos, i el més gran d'ells és les Useres, amb a penes 965 habitants.

39 MORTS EN 25 LOCALITATS

Des de l'última actualització s'han sumat 39 defuncions, produïdes en 25 localitats. València concentra el major nombre, amb set, mentre que Elda ha registrat quatre; Elx, tres i Oriola, Paiporta i Teulada, dos.

Alboraia, Alcoi, Alacant, Bellreguard, Benissa, Bigastre, Callosa de Segura, Calp, el Campello, el Pinós, Forcall, l'Alcora, Petrer, Requena, Sagunt, Sant Joan de Moró, Sogorb, Vinaròs i Xirivella, han sumat un mort.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento