Comunitat Valenciana

Llum verda a l'avantprojecte de llei d'acompanyament amb deduccions socials i un fons d'economia circular

El ple del Consell ha aprovat aquest divendres l'avantprojecte de la llei de mesures fiscals de la Generalitat per al 2021, la coneguda com a llei d'acompanyament als pressupostos, amb un nou fons d'economia circular i deduccions per a treballadors afectats per ERTO, famílies que visquen en pobles buidats, víctimes de violència masclista, donacions per a investigar el coronavirus i algunes 'verdes' per a vaixells que utilitzen gas natural o en la compra de bicis elèctriques.

Així ho ha desgranat el conseller d'Hisenda, Vicent Soler, en roda de premsa, destacant que seran uns comptes marcats per la pandèmia i que "no hi haurà retallades en absolut". "La progressivitat fiscal forma part de l'ADN d'aquest govern", ha garantit amb la intenció de seguir treballant en aquesta línia i en els impostos 'verds' a mitjà i llarg termini.

Després de dos setmanes en exposició pública, el Govern valencià ha donat llum verda a l'avantprojecte per a la seua aprovació definitiva en Les Corts a final d'any, una vegada compte amb el vistiplau del Consell Jurídic Consultiu (CJC).

Mostrar comentarios

Códigos Descuento