Comencen els talls de 12 dies a Rodalies pel tancament del túnel de Passeig de Gràcia

  • No circularan trens entre Sants i Clot-Aragó per canviar la catenària.
  • Les línies C10 i C7 es retallaran.
  • A la C2 es faran transbordaments durant 12 dies.
  • Afectarà uns 3.000 usuaris.
RODALIES
RODALIES
20MINUTOS.ES
RODALIES
La Nit de Nadal dóna el tret de sortida a
12 dies d'obres al túnel de Passeig de Gràcia que impediran el pas dels trens de Rodalies i també de les línies de Mitja i Llarga distància fins la matinada del 7 de gener. Els treballs serviran per canviar completament la catenària, causa de nombrosos talls i avaries durant aquest any.
S'ha triat aquest període per fer les obres per crear el menor perjudici als usuaris
Les obres afectaran a prop de
3.000 usuaris que agafen les línies de Rodalies durant les festes de Nadal, seguint la previsió de Renfe de reducció del passatge a un 2% del total habitual. Segons el director de Rodalies, Miguel Ángel Remacha, el passatge es redueix durant aquestes dates fins al punt que suposa el 30% dels usuaris habituals en dia laborable.

Els trens de la C2, amb origen o final a St. Vicenç de Calders i Vilanova, s'aturen des de la nit de dimecres a Sants i els que vénen o vagin a St. Celoni o Granollers Centre arriben a l'Estació de França. A més, la línia C10, que connecta amb l'aeroport, es limita a enllaçar Sants amb l'aeròdrom. Està previst afegir un servei de dos busos llençadora l'hora que surtin i arribin a l'Estació de França.

Mentre les línies C1 (Maçanet-L'Hospitalet), C3 (L'Hospitalet-Vic) i C4 (Manresa-St. Vicenç de C.) mantindran el seu recorregut habitual del 29 al 31 de desembre, la C7 (Martorell-L'Hospitalet) només circularà des de Martorell fins a Sant Andreu Arenal durant aquest període.

Els trens de Mitja Distància direcció nord s'aturaran a l'Estació de França i els que van cap al sud  ho faran a Sants dels dies 29 al 31.Des de Renfe, el director general de Serveis de Rodalies i Mitja Distància, Javier Pérez, insistia que s'ha triat aquest període per fer les obres «per crear el menor perjudici als usuaris».

Entre el dia de Nadal i el de Reis, es reforçarà la vigilància i la informació amb torns de 75 persones. Aquesta només és la primera fase de les obres que es clouran totalment en un any.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento