Comunitat Valenciana

À Punt estrena la programació d'estiu, amb un cicle de Berlanga entre les seues tres novetats

À Punt estrena la seua programació d'estiu, amb vista a uns mesos estivals diferents enguany, en la qual inclourà tres novetats en la graella: 'La terrassa', per a la sobretaula, on els presentadors Carolina Ferre i Eduard Forés es retrobaran amb l'audiència; l'espai 'Així dona gust!', per a cuinar amb humor i un cicle setmanal de pel·lícules de Luis García Berlanga.
Cantant al cotxe
Cantant al cotxe
A PUNT
Cantant al cotxe

Segons ha explicat la cadena valenciana en un comunicat, À Punt ha preparat una programació "entretinguda i variada per a tot el públic" en un estiu en el qual "la gran majoria de valencians es quedaran a casa o se n'aniran a la segona residència, si tenen l'opció, mentre que uns altres faran turisme en l'interior de la Comunitat Valenciana arran del coronavirus.

La ràdio pública manté el magazín de capçalera diari 'Al ras', recupera el programa musical 'Territori d'estiu', i hi haurà moltes retransmissions esportives per a les vesprades i nits d'estiu.

En la televisió, de dilluns a divendres, de 16.15 a 17.45 hores, serà temps d'eixir a 'La terrassa', amb Carolina Ferre i Eduard Forés. Es tracta d'un magazín d'estiu en el qual l'entreteniment i la música seran els protagonistes i en el qual com a moltes orquestres no poden visitar els pobles valencians per la suspensió de les festes, aniran al plató i es buscarà el millor cantant de la banda.

A més, es recuperarà el públic en directe en plató. A continuació, el magazín 'À Punt Directe', de 17.45 a 19.30 hores, recorrerà les comarques per a conéixer tot allò que passa en tot el territori. El programa de Joan López i Sònia Fernández es farà des de la Marina de València amb propostes d'actualitat, gastronomia, festes adaptades a la nova normalitat, platges i turisme local.

'Així dona gust!', l'espai de cuina, presenta un format original, amb una aposta tecnològica innovadora. Óscar Tramoyeres, presentador de 'No tenim trellat', i el cuiner Lluís Penyafort, conegut per presentar 'La gastroneta en ruta', ocuparan la franja de dilluns a divendres abans de fer el sopar, de 19.30 a 20.30 hores.

Des de quatre cuines diferents, ensenyaran a cuinar i a riure's "dels desastres gastronòmics que tots i totes hem patit alguna vegada", detalla À Punt.

Així mateix, la cadena estrena la segona temporada de 'Cantant al cotxe', el concurs musical d'accés al prime time de la cadena, de 21.45 a 22.45 hores. Es trta d'un format d'èxit internacional que ja va destacar l'estiu passat, presentat per Carme Juan, per a gaudir de la música, riure i guanyar el premi final. Entre les persones convidades estaran la presentadora valenciana Cristina Tàrrega, l'actor Víctor Palmero, María Jesús i l'acordió, el dibuixant Paco Roca o l'actriu Diana Palazón.

D'igual manera es mantenen en la programació dos dels programes que més agraden a l'audiència de la televisió pública valenciana: 'Assumptes interns', amb Pere Aznar (dimarts, de 22.50 a 23.45 hores), i 'No tenim trellat' (dimecres, de 22.50 a 23.45 hores), amb Óscar Tramoyeres i el seu baül de records trets de l'arxiu d'RTVV.

CINEMA D'ESTIU

À Punt també serà un cinema d'estiu i amplia l'oferta de pel·lícules. Els dijous oferirà comèdies espanyoles recents i els divendres serà el torn del director valencià Luis García Berlanga.

El 2021 es commemora el centenari del naixement de l'icònic cineasta valencià i À Punt "vol avançar a l'audiència part de la seua filmografia per a posar un somriure a l'inici del cap de setmana" en prime time. 'La vaquilla' serà la cinta que arranque el cicle.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento