La líder de Unidas Podemos en el Gobierno, Yolanda Díaz, participará el próximo sábado 13 en un acto en València junto a la coportavoz de Compromís, Mònica Oltra; la líder de Catalunya en Comú, Ada Colau; y la número uno de Más Madrid, Mónica García.
Archivo - Arxiu - Tresors amb història s'estrena el dissabte en À Punt

'Tresors amb història', conduït per Carolina Ferre, és una de les novetats de la temporada de la televisió d'À Punt, que s'estrena aquest dissabte a les 21.45 hores. Produït per À Punt Mèdia en associació amb Sunrise Pictures i El Terrat, amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació i l'Institut Valencià de Cultura, es tracta d'un programa cultural i testimonial que, a través de cent objectes, relata bona part de la història valenciana de l'últim segle.

Carolina Ferre

Carolina Ferre capitanejarà els caps de setmana el concurs 'Atrapa'm si pots' a partir de setembre. La presentadora de Cocentaina ja ha iniciat la gravació dels primers capítols de la temporada postvacacional que arribaran amb una imatge renovada i "prometen humor i sorpreses tant per als concursants com per a l'audiència", ha assegurat la radiotelevisió valenciana en un comunicat.

Carolina Ferre capitaneará 'Atrapa'm si pots' los fines de semana a partir de septiembre

Carolina Ferre capitaneará los fines de semana el concurso 'Atrapa'm si pots' a partir de septiembre. La presentadora de Cocentaina ya ha iniciado la grabación de los primeros capítulos de la temporada postvacacional que llegarán con una imagen renovada y "prometen humor y sorpresas tanto para los concursantes como para la audiencia", ha asegurado la radiotelevisión valenciana en un comunicado.

À Punt estrena su programación de verano, con vistas a unos meses estivales diferentes en este año, en la que incluirá tres novedades en la parrilla: 'La terrassa', para la sobremesa, donde los presentadores Carolina Ferre y Eduard Forés se reencontrarán con la audiencia; el espacio 'Així dona gust!', para cocinar con humor y un ciclo semanal de películas de Luis García Berlanga.

Carolina Ferre, periodista alicantina.(Archivo)
Después de seis años. Carolina Ferre ha fichado por la televisión autonómica valenciana, Canal 9, para presentar un nuevo programa nocturno de entrevistas íntimas, publica Vertele.com.