Comunitat Valenciana

Coronavirus.- Uns 1.000 corredors arranquen el repte 'RunCáncer' amb 3.940€ recaptats contra el càncer i la Covid-19

Uns 1.000 corredors han recaptat a través del repte virtual 'RunCáncer', en la primera de les seues proves, 3.940 euros contra el càncer i la Covid-19. Es tracta d'una iniciativa de les carreres virtuals i competitives Circuit RunCáncer-AECC València i aquesta és una de les quatre proves que componen el repte, segons han informat els seus impulsors en un comunicat.
Dos participants en la 5K de maig
Dos participants en la 5K de maig
RUNCANCER
Dos participants en la 5K de maig

Aquest 31 de maig, ahir diumenge, finalitzava la primera de les carreres, que amb una distància de 5 quilòmetres, va comptar amb la participació de prop de 1.000 corredors que van realitzar la seua activitat entre el 25 i el 31 de maig "de forma individual, al seu ritme i des de diversos punts del país".

Aquest circuit virtual consta d'un total de quatre proves que es desenvoluparan de maig a agost, tots dos inclusivament. Aquestes carreres virtuals es poden fer des de qualsevol lloc i superfície al llarg dels set últims dies de cada mes, respectant sempre les recomanacions i normes sanitàries del moment, han destacat els seus promotors.

La pròxima carrera serà al juny, de 6 quilòmetres, i es podrà realitzar del 24 al 30 d'aquest mes. La tercera prova serà al juliol, d'una distància de 8 quilòmetres i podrà realitzar-se del 25 al 31. El repte s'acomiadarà a l'agost, del 25 al 31, amb 10 quilòmetres.

La inscripció carrera a carrera (5 euros) es podrà formalitzar mes a mes a través de la plataforma

Mostrar comentarios

Códigos Descuento