Comunitat Valenciana

Coronavirus.- Baleària reprèn les connexions a Balears amb el nou arc de mesurament de temperatura

El 'fast ferri' Cecilia Payne de Baleària ha partit aquest dilluns a les cinc de la vesprada des del port de Dénia (Alacant) rumb a Eivissa i Palma, amb 183 passatgers a bord dels 800 d'aforament per a garantir la distància.
Arc de temperatura instal·lat en l'estació marítima de Dénia
Arc de temperatura instal·lat en l'estació marítima de Dénia
BALEARIA
Arc de temperatura instal·lat en l'estació marítima de Dénia

La naviliera reprèn l'alta velocitat en aquesta ruta i en les travessies Alcúdia-Ciutadella i Eivissa-Palma. Aquest dimarts operarà el Ramon Llull unint la Península amb Formentera i Eivissa.

Els passatgers del Cecilia Payne han estrenat l'arc de mesurament de temperatura, previ a l'embarcament en l'estació marítima de Dénia, informa la companyia en un comunicat.

Després d'embarcar per grups per a evitar aglomeracions, els passatgers han rebut gel hidroalcohòlic i han usat mascaretes tant en l'embarcament com durant el trajecte. En les terminals i a bord es realitzen neteges constants amb productes certificats de desinfecció.

Els bucs i les estacions marítimes han incorporat senyalitzacions per a mantindre les distàncies, a més de cartells i vídeos que recorden les recomanacions i mampares en les zones d'atenció directa.

Baleària espera convertir-se en breu en la primera naviliera del món a obtindre l'etiqueta 'Global safe site Covid-19' en el seu màxim grau (excellence) per part de l'entitat de certificació i inspecció internacional Bureau Veritas, que analitza periòdicament la possible presència de Covid-19 en els bucs que operen actualment i en les estacions marítimes de Dénia i València.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento