Comunitat Valenciana

Coronavirus.- Sanitat confirma sis nous casos en la província de València

La Conselleria de Sanitat ha confirmat sis nous casos de coronavirus en la província de València. Quatre d'ells tenen relació amb l'home, un periodista de 44 anys ingressat en l'Hospital Clínic de València des d'aquest dijous per la matinada, un altre és un estudiant italià que havia viatjat recentment a la zona de risc i l'última és una pacient que també havia estat a Milà fa poc.
La consellera de Sanitat, Ana Barceló, compareix en Els Corts
La consellera de Sanitat, Ana Barceló, compareix en Els Corts
FLICKR CORTS
La consellera de Sanitat, Ana Barceló, compareix en Els Corts

Així ho ha indicat en roda de premsa urgent la consellera Ana Barceló, qui ha insistit que tots els afectats presenten simptomatologia lleu i que no es descarta que siguen tractats a casa.

En concret, dos casos es troben en l'Hospital General de València, i són secundaris, és a dir, no van viatjar a Milà i s'ha detectat la presència de coronavirus per contacte amb el pacient ingressat en el Clínic. En aquest últim centre es troben altres dos persones de l'entorn del periodista, que sí es van desplaçar al nord d'Itàlia juntament amb el primer cas detectat en la ciutat.

Els altres dos casos són una dona que ha viatjat recentment a Milà i a la qual se li va realitzar el test de detecció ràpida i que està en l'Hospital de Sagunt. L'últim és un estudiant italià que havia estat en la zona més afectada en el seu país i que està en l'Hospital Doctor Peset de València.

Amb aquests sis casos, pugen a huit els contagiats a la Comunitat Valenciana, ja que hi ha un altre més en l'Hospital de la Plana de Vila-real.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento