1. Página 1 de 3
  2. Siguiente »

El ponent farà pujar les temperatures fins als 8ºC este dijous a la Comunitat Valenciana 0

  • Les temperatures màximes començaran a pujar este dimecres en la província de València i en l'interior de Castelló i demà el vent de ponent farà que este augment siga de fins als 8ºC sobretot en el litoral de València i interior d'Alacant, segons la predicció de l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet).
AVE

El Comité de Regions de la UE nomena Puig ponent del dictamen europeu sobre infraestructures 0

  • El Comité de Regions de la Unió Europea ha nomenat el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ponent del dictamen sobre infraestructures de connexió europees, en concret sobre eixos ferroviaris, un document que fixarà la posició de les regions europees en esta matèria davant la Comissió Europea.
Reunión de trabajadores de jardines del Ayuntamiento

Desconvocadas las huelgas y manifestaciones en el servicio de jardinería del distrito de Ponent 0

  • Los trabajadores de jardinería y la empresa Eulen han llegado este lunes a un acuerdo para desconvocar las manifestaciones y paradas programadas en el servicio de mantenimiento de los Espacios Libres Públicos (ELP) de la zona de Ponent.
El vent ha tombat un arbre en el parc de Marxalenes

La setmana comença amb vent fort de ponent que farà pujar les temperatures fins als 8 graus a la Comunitat Valenciana 0

  • La setmana comença a la Comunitat Valenciana amb forts vents de ponent que faran pujar les temperatures fins els 8 graus i s'aconseguiran els 26 graus en punts com Castelló, València o els 25 a Alacant, segons l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet).
  1. Página 1 de 3
  2. Siguiente »