Comunitat Valenciana

Cvirus.- El Col·legi d'Infermeria condemna els insults a infermeres per realitzar el seu treball de vacunació

El Col·legi d'Infermeria de València ha condemnat els insults i agressions verbals abocades contra infermeres per realitzar el seu treball de vacunació contra la covid, la majoria d'ells a través de les xarxes socials i pels quals els servicis jurídics de l'entitat estudien accions legals.
Archivo - Arxiu - Una infermera amb una vacuna contra la Covid-19
Archivo - Arxiu - Una infermera amb una vacuna contra la Covid-19
GVA
Archivo - Arxiu - Una infermera amb una vacuna contra la Covid-19

Segons ha informat l'entitat col·legial en un comunicat, aquests "atacs" solen ser "indiscriminats i amb l'únic objectiu d'enterbolir la bona imatge de les infermeres i els infermers i la seua abnegada tasca durant la pandèmia Covid-19".

El COEV ha assenyalat que l'últim episodi ho ha protagonitzat una persona 'antivacunes' que ha pujat en diverses xarxes socials la fotografia de tres infermeres i una metgessa en la qual els acusa de ser "assassines" i d'estar "inoculant verí" en un col·legi de Xàtiva.

L'organització col·legial ha expressat la seua "condemna" i "absolut rebuig a la difusió de mentides per part de persones que utilitzen les xarxes socials intentant desprestigiar la professionalitat de les infermeres i els infermers".

Amb açò, segons lamenta, tracten de "sembrar la por i el desconcert entre la població i sense cap tipus de dada o prova que avale aquests comentaris, com la falsedat que les infermeren eren les que decidien el llistat de persones que s'immunitza cada dia".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento