Comunitat Valenciana

Prop de 30 efectius de la Guàrdia Civil reprenen la cerca del cos de Marta Calvo en un pou de Senyera

Prop de 30 efectius de la Guàrdia Civil han reprès aquest dimecres la cerca del cos sense vida de Marta Calvo en un pou situat en una casa abandonada a Senyera, entre Manuel i Vilanova de Castelló.
Guàrdia Civil busca a Marta Calvo
Guàrdia Civil busca a Marta Calvo
EUROPA PRESS
Guàrdia Civil busca a Marta Calvo

Segons han informat a Europa Press fonts de la investigació, les tasques de cerca s'han reprès aquest matí en una zona molt concreta i en l'operatiu participen agents del Grup de Rescat i Intervenció en Muntanya (GREIM), del Grup Especial d'Activitats Subaqüàtiques (GEAS), de Trànsit, del Grup Sinològic, d'Homicidis i de la UCO.

La cerca del cos sense vida de la jove es va reprendre ahir, dimarts, en la zona de Manuel, després que fóra suspesa fa més de 15 dies després d'uns rastrejos sense èxit en un abocador il·legal pròxim a Manuel.

En concret, en eixa ocasió, els agents es van centrar en el planter de Castelló, a uns tres quilòmetres de Manuel; així com el paratge natural de Font Amarga en Manuel, l'Ermita de Santa Ana a la Llosa de Ranes i una zona rural als voltants de la localitat de Vilanova de Castelló.

La jove va desaparéixer en Manuel, on residia el seu presumpte assassí, al novembre de 2019, després d'haver mantingut un contacte sexual amb ell. Una vegada detingut, Jorge Ignacio va declarar que la xica va morir de forma accidental en un episodi de relacions sexuals i cocaïna i posteriorment va esquarterar el cos i va distribuir les seues restes per contenidors. L'assumpte està judicialitzat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento