Comunitat Valenciana

Barcala, edils, experts d'art i arquitectura formaran el jurat per al monument de víctimes de la covid

El jurat que seleccionarà a l'escultura que honrarà a Alacant a les víctimes de la pandèmia estarà format per deu persones, entre les quals estaran l'alcalde, Luis Barcala, regidors de tots els grups polítics, experts en art i arquitectura.

A més, treballaran conjuntament amb aquest grup un secretari i "quants assessors" considera pertinents el president per a recaptar valoracions tècniques, encara que disposaran només de veu, però sense vot, segons ha informat el consistori en un comunicat.

L'Ajuntament d'Alacant ja ha obert el termini perquè els interessats puguen presentar projectes per a una escultura el premi de la qual serà de 100.000 euros en dos pagaments, el 30% a la firma del contracte i el 70% restant, a l'entrega de l'obra.

El concurs té com objecte concret triar el disseny i execució de l'escultura homenatge a les víctimes de la covid, que es col·locarà en un espai públic per determinar, en l'àrea metropolitana de la ciutat.

En el procés creatiu podran participar quantes persones espanyoles o estrangeres, físiques o jurídiques, estiguen interessades. L'obra haurà de ser original i haver sigut elaborada a partir de dissenys propis per a l'ocasió.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento