Comunitat Valenciana

El TRAM ofereix 286 tramvies diaris en direcció a les platges d'Alacant

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) facilita durant el període estival l'accés directe a les platges de l'àrea metropolitana d'Alacant amb les línies 1, 3, 4 i 5 de Tram d' Alacant, a part del recorregut de la 9 que discorre per la costa entre Benidorm i Dénia.
La Generalitat ofereix 286 tramvies diaris en direcció a les platges de l'àrea metropolitana d'Alacant
La Generalitat ofereix 286 tramvies diaris en direcció a les platges de l'àrea metropolitana d'Alacant
GENERALITAT VALENCIANA
La Generalitat ofereix 286 tramvies diaris en direcció a les platges de l'àrea metropolitana d'Alacant

Les quatre línies de tramvia citades (L1 Estels-Benidorm; L3 Estels-El Campello; L4 Estels-Plaza La Corunya; i L5 Porta del Mar-Plaza La Corunya) compten amb parades properes a les platges de diferents municipis que permeten que 286 servicis diaris faciliten l'accés des de primera hora del dia fins a la nit, amb diferents freqüències segons la franja horària i el dia de la setmana, recorda la Generalitat en un comunicat.

En concret, en la línia 1, les parades més properes a la platja són El Campello, Amerador, Coveta Fumà, Cala Piteras, Venta Lanuza y Paradis. En la 3, són Albufereta, Costa Blanca, Carabineros, Mucha Vista, Las Lanzas, Fabraquer, Salesianos i El Campello, aquesta última també accessible des de la 1, les que t'acosten la costa.

Per la seua banda, en la línia 4, les parades més properes són Albufereta, també disponible en la 3 i 5, Cap de les Hortes, Avinguda Benidorm, Londres i Plaça de la Corunya. En la 5, per a desplaçar-se a la platja es poden utilitzar les mateixes que la 4, més La Marina i Porta del Mar.

L'empresa pública va llançar una campanya per a promocionar l'ús d'aquests servicis de TRAM d'Alacant en web i xarxes socials. 'A la platja en TRAM' prentede incentivar sobre les possibilitats que ofereix per a accedir de manera còmoda a la platja.

La seua xarxa connecta la ciutat d'Alacant amb 12 municipis de la província, que tenen un mitjà de transport que diàriament facilita la mobilitat fins a la platja sense necessitat d'utilitzar el cotxe.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento