Pablo Milanés presenta aquest dissabte el seu gira 'Días de Luz' a La Nau

El cantautor cubà Pablo Milanés presentarà aquest dissabte, dia 26, la seua gira 'Días de Luz', en el Centre Cultural La Nau de la Universitat de València, dins de la programació del festival Serenates. El concert ha generat "gran expectació" i les entrades estan esgotades, segons ha explicat la UV en un comunicat.
Pablo Milanés
Pablo Milanés
UV

El festival, organitzat per la Universitat de València i l'Institut Valencià de Cultura, celebra la seua 34 aniversari amb huit nits de concerts de diferents estils.

L'artista, un dels principals exponents de la cançó d'autor en espanyol, visitarà València amb el seu espectacle íntim, sorprenent i emocionant, amb el qual vol oferir un nou horitzó esperançador en aquests moments tan crítics i incerts.

Per al músic cubà, el 2021 és l'any de presentació d'una nova gira artística, 'Días de Luz', que s'engloba en un projecte major amb novetats discogràfiques i artístiques, com seran la gravació d'un nou disc i la publicació, per primera vegada, de tot el seu catàleg discogràfic en format digital.

Juntament amb composicions noves com a 'Dias de Luz', inspiradora d'aquest gira i nova etapa en un cant a les incerteses actuals i a l'amor com el seu refugi, en els directes de Pablo Milanés no faltaran temes clàssics com: 'El breve espacio en que no estás', 'Yolanda', 'Ya ves' o 'Para vivir', que segueixen definint la naturalesa i singularitat de la seua ànima de trobador.

Pablo Milanés va nàixer a Bayamo (Cuba) on es va iniciar musicalment cantant de molt xiquet en la ràdio. Amb sis anys es trasllada a l'Havana on va continuar la seua formació musical, tant acadèmica com en els carrers aprenent dels trobadors. Després de rebre dos Grammy Llatins en 2006 i un Grammy a l'Excel·lència Musical en 2015, Pablo ha continuat component i gravant en solitari i en col·laboracions amb altres músics.

Per aquest motiu 2021 arriba amb nous projectes com el llançament internacional d'un disc en anglés que reuneix clàssics del jazz americà, un treball només a guitarra, de temes nous i altres antics mai publicats, així com altres novetats que en el transcurs dels mesos el músic anirà desvetlant.

El festival Serenates compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de València, el Palau de la Música de València, la Diputació de València, la Fundació Banc Sabadell, la Fundació Bancaixa, l'Escola d'Art i Superior de Disseny (EASD) de València, i el Conservatori Superior de Música Joaquín Rodrigo de València.

Des del 24 de juny fins a el 1 de juliol, els concerts seran a les 22 hores, en el Claustre del Centre Cultural La Nau, i les entrades, a un preu simbòlic de tres euros, es poden adquirir per a alguns espectacles en la pàgina web 'Latenda'.

NITS AMB SO 'SERENATES'

El diumenge 27 de juny sota la direcció de Francesc Valldecabres, l'Orfeó Universitari de València oferirà el concert 'Distopía', que inclourà el debut de l'obra 'This is your judgement', de la jove compositora Luz Martín, sobre conceptes d'utopia i distopía.

El dilluns 28 de juny l'Orquestra Filharmònica de la Universitat de València reprendrà Serenates amb la programació extraordinària per la seua 25 aniversari amb un concert dedicat a Verdi, acompanyada amb alumnes de cant del Conservatori Superior de Música de València, tots ells als ordes de la directora titular de l'OFUV, Beatriz Fernández Aucejo.

El dimarts 29 de juny serà el torn de Melomans. L'agrupació torna al festival amb una proposta musical fresca, dinàmica i divertida en el qual realitzaran una revisió de cançons de hui i d'ahir amb l'humor com a vehicle i quatre veus a capela.

El dimecres 30 de juny les dones seran les protagonistes amb l'homenatge de Kairós Project a la figura de Nadia Boulanger.El dijous 1 l'Orquestra de Jazz del Conservatori Superior de Música Joaquín Rodrigo de València, dirigida per Jesús Santandreu, clausurarà l'edició 34 de Serenates.

Comunitat Valenciana

Mostrar comentarios

Códigos Descuento