Comunitat Valenciana

Renfe ofereix 3.300 places en AVE i Euromed a València i 6.300 a Alacant per al pont de Sant Joan

Renfe ofereix 3.376 places addicionals en trens AVE i Euromed amb origen i destinació València i 6.300 a Alacant per al pont de Sant Joan, per la qual cosa alguns servicis circularan en doble composició, segons ha informat la companyia ferroviària en un comunicat.
Archivo - Tren Euromed
Archivo - Tren Euromed
RENFE
Archivo - Tren Euromed

La companyia programa la circulació de tres trens AVE entre Madrid i València que circularan amb el doble de la seua capacitat els dies 25 i 27 de juny, la qual cosa suposa un total de 984 places addicionals. D'altra banda, es reforcen els servicis Euromed, que uneixen Barcelona amb València, amb un increment de 2.392 places entre el 23 i el 27 de juny. Renfe ofereix diàriament 44 servicis d'AVE i Llarga Distància amb origen i destinació València.

En el cas d'Alacant, la companyia programa la circulació d'onze trens AVE entre Madrid i Alacant, que circularan amb el doble de la seua capacitat entre els dies 24 i 27 de juny, la qual cosa suposa un total de 3.949 places addicionals.

D'altra banda, es reforcen els servicis Euromed, que uneixen Barcelona amb Alacant, amb un increment de 2.392 places entre el 23 i el 27 de juny. Renfe ofereix diàriament 29 servicis d'AVE i Llarga Distància amb origen i destinació Alacant.

Segons estimacions basades en les dades que llança la venda anticipada de bitllets, les dates en les quals s'espera major afluència de viatgers són els dies 25 i 27 de juny, corresponent amb la finalitat de setmana.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento