Comunitat Valenciana

Amaral porta el seu 'Salto al color' a la Marina Sud de València l'1 de juliol

Amaral oferirà un concert del seu gira 'Salto al color' en la Marina Sud de València el pròxim 1 de juliol, amb una proposta "enèrgica i positiva que recuperarà alguns dels temes més coneguts del grup al mateix temps que presentaran els temes del seu nou àlbum", en el marc del festival Sons al Mediterrani.
Cartell d'Amaral en Sons al Mediterrani
Cartell d'Amaral en Sons al Mediterrani
FIL DE VINT
Cartell d'Amaral en Sons al Mediterrani

Després de més de vint anys de carrera, en 2019 Amaral es van submergir en 'Salto al color', "un bany en un oceà de colors sonors on conviuen fusta i metall, cor i escorça, cos, ànima i alegria de viure". 13 noves cançons compostes per Eva Amaral i Juan Aguirre que donen forma a l'octau disc d'Amaral i que ràpidament es va situar en el número 1 de la llista de vendes espanyola, ha indicat la promotora en un comunicat.

Les entrades per als concert d'Amaral i de tot el cicle Sons al Mediterrani comptaran amb un aforament limitat i estan disponibles en la web i també mitjançant la plataforma Wegow.

Amb l'objectiu de seguir programant esdeveniments culturals assegurances, els concerts del cicle Sons el Mediterrani comptaran amb "totes les mesures necessàries per a garantir la seguretat dels i les assistents en el context actual: mascareta obligatòria, control de temperatura, llocs assignats, punts de desinfecció i accessos controlats".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento