Comunitat Valenciana

Detingut un pare per abusar de la seua filla durant anys, des que la xiqueta tenia onze

Agents de la Policia Nacional han detingut en un domicili de València a un home de 39 anys com a presumpte autor d'un delicte d'abús sexual i coaccions, sobre la seua filla des que tenia onze anys i que es va mantindre durant anys. La víctima, que va arribar a "normalitzar" la situació d'abusos, ho va posar en coneixement dels investigadors, en conéixer que a la seua germana menor d'edat també podria estar ocorrent-li una cosa pareguda després de rebre amenaces per part del seu pare.
Archivo - Imatge d'arxiu d'un cotxe de Policia Nacional.
Archivo - Imatge d'arxiu d'un cotxe de Policia Nacional.
ARCHIVO
Archivo - Imatge d'arxiu d'un cotxe de Policia Nacional.

Segons ha informat la Prefectura Superior de Policia, les investigacions es van iniciar quan la víctima va acudir a dependències policials davant el temor que la seua germana menor poguera patir una sèrie d'abusos sexuals per part del seu pare.

La jove va explicar als agents que, des que va abandonar el domicili familiar en el qual en eixos moments solament vivia la menor amb el seu pare, aquest li telefonava i li enviava missatges de text en els quals li amenaçava que "li anava a ensenyar tot el que ella sabia", en referència a la seua germana i al·ludint als suposats abusos patits per ella durant anys.

En eixe moment, es va donar la circumstància que la jove va rebre un altre missatge del seu pare que suposadament li coaccionava perquè tornara a la vivenda familiar, amb l'amenaça de "fer-li mal a la seua germana, fins i tot alguna cosa pitjor".

Segons el manifestat, la víctima hauria patit abusos sexuals per part del seu pare des que tenia onze anys. Com a conseqüència de la prolongació d'aquests fets en el temps i a causa de l'edat, la jove "hauria normalitzat la situació", segons la Policia.

Davant el possible perill que podria córrer la menor, els agents ràpidament van localitzar el pare i ho van detindre com a presumpte autor d'un delicte d'abús sexual i coaccions, i van entregar a la germana xiqueta a la filla denunciant.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento