Comunitat Valenciana

La 8ª Trobada de Teatre Jove se celebra per primera vegada en línia entre el 12 i el 26 de maig

L'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) impulsa la 8ª Trobada de Teatre Jove, que es desenvolupa per primera vegada en línia entre el 12 i el 26 de maig, segons han informat fonts del Consell.

Es tracta d'una nova oportunitat per a conéixer i gaudir de l'activitat teatral, en la qual diferents grups de teatre d'Educació Secundària, de cases de joventut i d'associacions juvenils de la Comunitat Valenciana exhibeixen les seues obres. La Trobada està patrocinada pel programa Carnet Jove de l'IVAJ i vincula l'educació artística i la seua força pedagògica.

Les presentacions dels projectes de grups de València tindran lloc el 12 de maig; dels grups de Castelló, el 19 de maig, i d'Alacant, el 26 de maig. En cada jornada, els i les estudiants mostren les seues representacions, gravades prèviament, i participen en diàlegs en línia amb la resta de centres que presenten les seues propostes.

#TROBADADETEATREJOVE DE GRUPS DE VALÈNCIA

La reunió virtual començarà el dimecres 12 de maig a les 10.00 hores amb una foto de família i la intervenció del director general de l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), Jesús Martí i l'equip de coordinació de la Trobada.

Les obres que es presenten són 'Alícia, Alice, Alicia, Alice', del Col·legi Mare de Déu de l'Olivar; 'Magia', de l'Escola Las Carolinas, i 'Encerrados. Memorias del confinamiento', del IES Sedaví.

Prèviament al visionat cada grup realitzarà una presentació i al final del mateix s'obrirà un diàleg sobre la proposta. El protagonisme és de la joventut que fa teatre i que comparteix els seus treballs i l'activitat s'etiqueta en les xarxes amb #trobadadeteatrejove.

L'IVAJ participa en aquest projecte juntament amb el col·lectiu Projecte Inestable, el Màster de Teatre Aplicat (UV), AVEC Teatre, Teatre de Caixó, Projecte #teentheatre i el Cefire Artísticoexpressiu. En la iniciativa també col·laboren la Federació d'Ensenyament de CCOO PV, l'Institut Valencià de Cultura (IVC), Centre Cultural Les Cigarreras, Universitat Jaume I de Castelló (UJI) i Ajuntament d'Alacant.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento