Comunitat Valenciana

Puig veu cínica la idea de Casado de la llei de pandèmies: "No es pot parlar d'una cosa i la contrària permanentment"

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha criticat aquest dimarts al president del PP, Pablo Casado, per la seua proposta per a aprovar una llei de pandèmies, alguna cosa que ha qualificat de "cínic", i ha considerat que el dirigent 'popular' hauria de tindre "un sentit de la realitat institucional i responsabilitat molt major".
El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, en imatge d'arxiu
El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, en imatge d'arxiu
Rober Solsona - Europa Press
El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, en imatge d'arxiu

Puig s'ha pronunciat en aquests termes en declaracions als mitjans en una visita la nova residència municipal de persones majors de Vinaròs (Castelló), en ser preguntat per si li pareix "irònic" que Casado haja parlat d'una llei de pandèmies.

Casado va exigir aquest dilluns "desesperadament" al cap de l'Executiu, Pedro Sánchez, que se sent a negociar per a aprovar una llei de pandèmies com més prompte millor i va avisar que la seua "absoluta irresponsabilitat costa vides". Al seu entendre, Espanya "no mereix aquest caos".

"Em pareix cínic, no irònic. No es pot parlar d'una cosa i la contrària permanentment en la gestió d'una pandèmia", ha apuntat Puig sobre aquesta proposta, per a afegir que aquest és una qüestió "que afecta a les persones". "Crec que que deuria tindre un sentit de la lleialtat institucional i responsabilitat molt major", ha retret.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento