Comunitat Valenciana

Una col·laboració entre Maxcolchon i la Fundació La Caixa aconsegueix vacunar a 25.000 xiquets en països desfavorits

Maxcolchon s'ha unit a l'Aliança Empresarial per a la Vacunació Infantil promoguda per la Fundació La Caixa i que recolza a Gavi, the Vaccine Alliance, una organització que el seu objectiu és la lluita contra la mortalitat infantil facilitant l'accés dels xiquets a la vacunació i millorant el sistema sanitari dels països més pobres del món, que s'ha vist afectat per la pandèmia derivada de la Covid-19.
Col·laboració CaixaBank
Col·laboració CaixaBank
VICENTEAJIMENEZ
Col·laboració CaixaBank

Raúl Sahuquillo Caparrós, soci-gerent de Maxcolchon SL, el director territorial de CaixaBank a la Comunitat Valenciana, Xicu Costa i el delegat territorial de la Fundació 'la Caixa' a la Comunitat Valenciana, Álvaro Borrás, han segellat hui en la seu social de l'entitat a València el compromís de la companyia amb el programa d'immunització.

L'Aliança Empresarial per a la Vacunació Infantil promoguda per la Fundació 'la Caixa' consisteix en una innovadora iniciativa de responsabilitat social corporativa pionera a Europa destinada a facilitar a les empreses la possibilitat de col·laborar en aquest projecte solidari, garantint que les seues aportacions es destinen íntegrament a la vacunació de xiquets.

La donació realitzada per Maxcolchon, de 50.000 euros, aconseguirà finalment els 200.000 euros, gràcies al sistema de Matching Fund de l'Aliança per a la Vacunació, que multiplica per quatre les donacions rebudes. Amb la fórmula 1=4, per cada euro que una empresa dóna, la Fundació 'la Caixa' afig un altre euro i la Fundació Bill i Melinda Gates afig dos euros més.

Gràcies a aquesta contribució, prop de 25.000 xiquets de Moçambic podran ser vacunats amb la vacuna del pneumococ contra la pneumònia, la principal causa de mortalitat infantil en el món.

En total, més de 6,3 milions de xiquets i xiquetes de zones especialment vulnerables d'Àfrica i Llatinoamèrica han sigut vacunats des de l'engegada del programa en 2008. Açò ha sigut possible gràcies a la recaptació de més de 36 milions d'euros entre les aportacions de la Fundació La Caixa, les donacions rebudes d'empreses, clients i empleats, i els microdonatius dels ciutadans.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento